4x artikelen die je met dit weer graag zou willen lezen

Eindelijk is het echt zomer in Nederland. Deze week heb ik meer zon dan regenen gezien en de temperaturen liggen dichter bij de 25 dan bij de 15 graden. Ik heb mijn zonnebrandcrème weer uit de kast gehaald, het stof van mijn slippers en bikini afgeveegd en mijn zonnebril opgezet. Het is heerlijk weer om buiten te zijn, maar je moet jezelf ook weer niet te druk maken. Want het is warm. Vandaag wil ik daarom 5 artikelen met je delen die je kunnen helpen om zowel van dit weer te genieten als door te komen. Benieuwd?

5 tips om een hittegolf door te komen
Afgelopen jaar schreef ik een artikel met 5 tips om een hittegolf door te komen. Hoewel je dit weer niet echt een hittegolf kunt noemen, is het wel lekker warm. Deze tips kun je ook prima met dit weer toepassen!

5 tips om een hittegolf door te komen #2
Ook dit jaar maakte ik een artikel met tips die je helpen de warme dagen door te komen. In totaal kun je dus 10 tips lezen.

50 dingen om deze zomervakantie te doen
Wil je ondanks de warmte toch wat ondernemen? Check dan even dit artikel, hierin geef ik je 50 ideetjes die je kunt doen. Er zit van alles tussen. Zowel actieve uitjes als hele relaxte dagjes.

50 dingen om deze zomervakantie te doen #2
Ook dit artikel bevat 50 dingen die je deze zomervakantie kunt doen. In totaal kun je hier dus 100 dingen lezen die je in de zomer kunt doen. Daar zit vast wel iets bij wat je leuk vindt!

Wat doe jij als het warm weer is?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog