Aliexpress – facial cleansing pad

Sinds ik de webshop Aliexpress ‘ontdekt’ heb, ben ik om. Eens in de zoveel tijd plaats ik een bestelling en wacht ik geduldig af tot al mijn leuke spulletjes binnen komen. Laatst liet ik je al zien welke items ik allemaal besteld had. Nu zijn we een tijdje verder en heb ik de facial cleansing pad uitgebreid kunnen testen. Op het eerste gezicht ziet het er een beetje gek uit, maar als je je bedenkt dat deze tool voor een zuiverdere huid zonder mee-eters zou zorgen, is het ineens een leuk ding. Maar zou hij ook echt zo goed werken? Vandaag wil ik je mijn mening geven over deze tool. Benieuwd?

Net zoals het wenkbrauw schaartje wat ik laatst liet zien, zat de facial cleansing pad ook in een plastic hoesje met een kartonnen achterkantje. Alle tekst op de verpakking is Chinees, behalve de naam van het product: facial cleansing pad. Gelukkig spreekt het product aardig voor zich en staat er een afbeelding van een meisje die de tool gebruikt. Hierdoor weet je hoe je de pad vast moet houden.

De cleansing pad zelf is knalroze. Er zit een soort handvatje aan, waardoor je hem makkelijk vast kunt houden en het oppervlak bevat allemaal kleine puntjes. Deze zouden voor het scrub-effect zorgen.

De facial cleansing pad gebruik je door hem met een face wash over je gezicht heen te halen met ronddraaiende bewegingen. Hierdoor zou je huid goed gereinigd worden en tegelijkertijd ook licht gescrubd worden. Je zou het dan ook kunnen zien als een soort scrubhandschoentje, maar dan net anders. Als ik de foto’s op Aliexpress mag geloven, zouden ook je mee-eters verdwijnen wanneer je dit product gebruikt.

Ik gebruik de facial cleansing pad niet iedere dag, maar ongeveer eens per week. Voor iedere dag vind ik het toch net iets te veel gedoe. Ook reinig ik mijn huid dagelijks liever wat milder. Voor mij persoonlijk is dit dus een tool die ik eens in de week gebruik tijdens mijn uitgebreide verzorging.

De cleansing pad is makkelijk in gebruik. Je hoeft er maar wat face wash op te doen en je kunt aan de slag. Ook is hij erg makkelijk schoon te houden, doordat het helemaal van siliconen is. Nadat ik mijn huid hiermee gereinigd heb, ziet mijn huid er goed uit. De doorbloeding is gestimuleerd, waardoor mijn huid er in het begin ietsjes rood uitziet. Maar vervolgens ziet mijn huid er fris uit. Naast reinigen, scrubt deze tool mijn huid ook licht. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik niet het idee heb dat mijn mee-eters echt minder zichtbaar zijn geworden.

Ik vind de facial cleansing pad erg leuk. Deze tool ziet er leuk uit en is handig in gebruik. Ik vind het een leuk dingetje, maar het is geen wonderproduct. Het zorgt ervoor dat je net dat milde scrub effect krijgt, waardoor je huid goed gereinigd is, maar mijn mee-eters zijn niet als sneeuw voor de zon verdwenen na het gebruik van de facial cleansing pad. Ik kocht de facial cleansing pad bij Aliexpress bij deze verkoper voor 0,60.

Lijkt jou deze tool wat?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog