35 days of lipstick – week 5

Een tijdje terug besloot ik al mijn lipsticks eens bij elkaar te leggen. Ik nam ze mee vanuit mijn studentenkamer en legde ze bij de lipsticks die ik thuis bij mijn ouders had liggen. Heel eerlijk? Het waren er behoorlijk wat meer dan ik had verwacht. Aan de ene kant is het misschien overdreven om zo veel lipsticks te hebben, maar aan de andere kant hou ik enorm van lipsticks en draag ik ze echt met plezier. Toch merk ik dat ik door de hoeveelheid sommige van mijn lipsticks vergeet. Zonde, want er zitten zo veel mooie tussen! Vandaar dat ik heb besloten om 35 dagen, ofwel 5 weken, lang iedere dag een andere lipstick te dragen. Vandaag laat ik je zien welke lipsticks ik in de vijfde en laatste week droeg. Benieuwd?

Dag 29 – MAC Angel
Angel was mijn allereerste MAC lipstick. Sindsdien heb ik hem enorm veel gedragen. Hij moest dan ook voorbij komen in deze 35 dagen. Op dag 29 deed ik hem op en zoals je kunt zien op de foto is er nog maar een stompje van over. De laatste tijd gebruik ik hem wat minder, omdat ik hem (nog) niet op wil maken.

Dag 30 – Essence adorable matt!
Adorable matt is één van mijn favoriete rode tinten. Hij dekt goed, zit mooi en het is gewoon een hele mooie, klassieke rode kleur. Hier kun je mijn review lezen en swatches zien.

Dag 31 – Essence natural beauty
Natural beauty is denk ik wel mijn favoriete lipstick van Essence. Het is geen hele opvallende kleur, maar juist een hele mooie ‘my lips but better’ tint die overal bij past. Deze lipstick draag ik dan ook erg graag.

Dag 32 – Manhattan satin rose
Deze lipstick/lipcream heb ik nog niet zo lang, maar ik heb hem al wel regelmatig gedragen. Satin rose is een hele mooie, wat warmere tint. Hij zit heel erg lekker op mijn lippen, alsof ik niets op heb. Deze tint pak ik er graag bij!

Dag 33 – Hema 03
In week 1 droeg ik al een stick van Hema. Nu droeg ik een andere kleur namelijk 03. Dit is een hele mooie roze tint die wel opvalt, maar niet te. Hoewel ik de kleur erg mooi vind, merk ik toch dat ik dit soort roze tinten er de laatste tijd niet zo vaak bij pak. Dat moet ik weer vaker doen. Hier kun je mijn review lezen van deze lipstick.

Dag 34 – Catrice floral coral
Deze week droeg ik ook floral coral van Catrice. Een hele mooie, oudroze tint die niet te glanzend is. Dit vind ik een prachtige lipstick voor overdag. Hij staat verzorgd, maar hij is niet te opvallend. Deze lipstick draag ik dan ook erg graag.

Dag 35 – Maybelline Fiery Fuchsia
Ik sluit af met Fiery Fuchsia van Maybelline. Deze lipstick hoort bij the loaded bolds lijn van Maybelline. Een lijn met prachtige lipsticks die je morgen op mijn blog kunt verwachten. Dus stay tuned!

Omdat ik soms ook make-up vrije dagen heb, wil ik er wel even bij zeggen dat dit niet de lipsticks zijn die ik letterlijk afgelopen week heb gedragen. Zo heb ik in mijn eerste week de derde dag geen make-up gedragen. Ik laat je vandaag dus gewoon de laatste zeven lipsticks zien die ik droeg. De dagen dat ik geen lipstick draag, telde ik niet mee. Zo heb ik precies 35 dagen lipstick gedragen. Benieuwd naar de lipsticks van week 1? Die kun je hier vinden. Hier vindt je de lipsticks die ik in week 2 droeg en hier die van week drie. De lipsticks van week vier kun je hier terug vinden.

Welke lipsticks draag jij vaak?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog