35 days of lipstick – week 1

Een tijdje terug besloot ik al mijn lipsticks eens bij elkaar te leggen. Ik nam ze mee vanuit mijn studentenkamer en legde ze bij de lipsticks die ik thuis bij mijn ouders had liggen. Heel eerlijk? Het waren er behoorlijk wat meer dan ik had verwacht. Aan de ene kant is het misschien overdreven om zo veel lipsticks te hebben, maar aan de andere kant hou ik enorm van lipsticks en draag ik ze echt met plezier. Toch merk ik dat ik door de hoeveelheid sommige van mijn lipsticks vergeet. Zonde, want er zitten zo veel mooie tussen! Vandaar dat ik heb besloten om 35 dagen, ofwel 5 weken, lang iedere dag een andere lipstick te dragen. Vandaag laat ik je zien welke lipsticks ik in de eerste week droeg. Benieuwd?

Dag 1 – flormar 517
Dit is een lipstick die ik graag draag. Het is een hele mooie, bijzondere kleur die goed bij mijn huidskleur past. Ook blijft hij goed zitten. Hier kun je mijn review van deze lipstick lezen.

Dag 2 – Sleek spotlight
Deze lipstick swatchte ik voor de review ervan die onlangs op A Beauty Day verscheen. Ik vond hem zo mooi, dat ik hem daarna gelijk nog een keer droeg!

Dag 3 – Catrice in a rosegarden
Dit is één van mijn favoriete lipsticks van Catrice. Het is een lipstick die bij veel looks past omdat hij niet zo opvallend is. Hier kun je mijn volledige mening lezen.

Dag 4 – Essence peony star
Deze lipkleur heb ik nog niet zo lang, maar ik vind hem wel erg mooi. Het is een soort grijzige, roze tint. Ik vind hem gaaf! Hier kun je mijn review van peony star lezen.

Dag 5 –  NYX tea & cookies 
Sinds ik tea & cookies heb, ben ik verliefd. Deze kleur draag ik echt heel vaak omdat hij bij veel looks past. Ook zit hij erg prettig op mijn lippen.

Dag 6 – Hema 02
Deze lipstick had ik al een tijdje niet meer gedragen. Zo zonde, want toen ik hem op deed, zag ik weer hoe leuk de kleur eigenlijk is! Deze ga ik na de 35 dagen vaker dragen. Hier kun je mijn review van 02 lezen.

Dag 7 – Essence velvet matt 07
Toen ik naar een festival ging, besloot ik te kiezen voor een nude tint. Hierdoor hoefde ik mijn lipstick niet de hele tijd in de gaten te houden en zou het niet zo opvallen als hij van mijn lippen af slijt door het eten, drinken en het warme weer. Velvet matt 07 is een hele mooie nude tint die ik graag draag.

Omdat ik soms ook make-up vrije dagen heb, wil ik er wel even bij zeggen dat dit niet de lipsticks zijn die ik letterlijk afgelopen week heb gedragen. Zo heb ik in mijn eerste week de derde dag geen make-up gedragen. Ik laat je vandaag dus gewoon de eerste zeven lipsticks zien die ik droeg. De dagen dat ik geen lipstick draag, tel ik niet mee. Zo heb ik aan het eind precies 35 dagen lipstick gedragen. Volgende week kun je de 7 lipsticks zien die ik in week 2 droeg!

Welke lipstick moet jij vaker dragen?

xxx Teddy

8 comments

  • Heel herkenbaar, als ik ’s door m’n lade aan het kijken ben ontdek ik ook weer make-up producten waarvan ik al niet meer wist dat ik ze had! Hele mooie lipsticks heb je!

  • Wat leuk en wat een mooie lipsticks allemaal. Dat doet me eraan denken dat ik mijn lipsticks ook weer wat vaker moet dragen, enkel komt het er nu met mijn vakantiejob niet van, maar in september kijk ik ernaar uit om terug elke dag een leuk kleurtje om mijn lippen te hebben.
    xx

  • Vorig jaar heb ik dezelfde challenge gedaan. Ook ik schrok namelijk van mijn enorme aantal lipsticks. Sommige lipsticks droeg ik echt veel te weinig. Ehh, eigenlijk nog steeds haha! En, ik blijf maar kopen… *Oeps*…
    Ik vind dat je hele mooie tinten lipstick hebt die je goed staan! Leuk om te zien dat jij zowel nude tinten als juist opvallende tinten zo goed kunt hebben. Succes met de challenge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog