NYX – liquid suede cream lipstick

Op pinterest kom ik soms de meest prachtige make-up looks tegen, maar soms zie ik ook een foto van alleen een hele mooie lipstick. Zo kwam ik laatst een foto tegen met de perfecte licht/oudroze tint. Toen ik de foto opsloeg en verder keek, kwam ik erachter dat de lipstick gewoon van NYX was. Aangezien NYX verkrijgbaar is bij Douglas, besloot ik het product te bestellen. Vandaag wil ik je daarom deze liquid suede cream lipstick van NYX laten zien. Benieuwd?

De liquid suede cream lipstick zit in een huls zoals ik deze ken van lipglossen. De huls heeft dezelfde roze tint als de lipstick zelf en de dop is zwart glanzend. Wat ik een leuk detail vind is het diamant reliëf op de bovenkant van de dop. Ook vind ik het er leuk uitzien dat zowel het woord liquid als suede een speciaal lettertype heeft.

Volgens NYX is de liquid suede cream lipstick makkelijk aan te brengen en droogt deze op in een opvallende, matte finish. De lipstick zou fluweelzacht aanvoelen en waterproof zijn, waardoor ie lang blijft zitten.

In de webshop van Douglas zijn 12 verschillende tinten verkrijgbaar van de liquid suede cream lipsticks. Er zitten hele bijzondere kleuren tussen, wat ik erg leuk vind. Ik koos voor tea & cookies, een hele draagbare kleur als je hem vergelijkt met de rest. Hierboven zie je hoe de tint er net aangebracht uitziet op mijn pols. Zoals je kunt zien dekt de tint erg goed en heeft ie een mooie lichtroze/oudroze tint.

Hierboven zie je hoe de lipstick er opgedroogd uitziet op mijn lippen. De matte finish is hier heel duidelijk zichtbaar en nu snap ik ook waarom de lipstick suede heet. Door de finish lijkt het namelijk alsof je lippen van suède zijn. Dat effect vind ik zelf erg mooi. De tint zelf vind ik ook prachtig. Het is een hele draagbare tint die bij enorm veel looks past. Ik ben fan!

De lipstick brengt heel makkelijk aan en eventuele foutjes zijn makkelijk te corrigeren voordat de lipstick opgedroogd is. Het product is vrij vloeibaar, dus de applicator glijdt gemakkelijk over je lippen heen. Wat ook erg fijn is, is dat het product snel opdroogt. Daarnaast zit de lipstick fijn op mijn lippen en droogt deze niet uit.

Ik vind de liquid suede cream lipstick van NYX heel erg leuk. Het product ziet er leuk uit en werkt heel fijn. Tea & cookies is een prachtige tint die erg draagbaar is en bij veel verschillende looks mooi zal staan. De lipstick zelf blijft goed zitten, heeft een mooie matte finish en zit prettig op de lippen. Het product kost 13,95 en is verkrijgbaar via de webshop van Douglas.

Wat vind jij van zo’n roze tint?

xxx Teddy

 

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog