I heart makeup – death by chocolate palette

Afgelopen week liet ik je al het prachtige witte chocoladepalette, Naked chocolate, zien van I heart makeup. In de winkel waar ik dit palette kocht, hadden ze ook de andere varianten. Waarschijnlijk verwacht je het al, ik kon gewoon niet maar één palette uitkiezen. Even twijfelde ik of ik ze niet allemaal mee moest nemen, maar dat ging toch echt te ver. Uiteindelijk koos ik ervoor om naast het witte palette ook het donkere palette in mijn winkelmandje te leggen. Vandaag wil ik je dit donkere palette genaamd death by chocolate laten zien. Benieuwd?

Net zoals het Naked chocolate palette heeft het death by chocolate palette de vorm van een chocoladereep. Het palette zelf lijkt op een pure chocoladereep die aan één kant aan het smelten is. De kans is groot dat dit idee afgekeken is van Too Faced, maar dat maakt het niet minder leuk. Ook heeft het palette een grote spiegel aan de binnenkant, iets wat ik altijd erg fijn vind.

Volgens I heart makeup gaat de liefde voor chocolade verder met het death by chocolate palette uit de chocolate bar palettes lijn. Dit chocolade palette bevat maar liefst 16 oogschaduws. Het palette bevat zowel glanzende als matte tinten en de verpakking heeft een 3D chocolade print met een grote spiegel en een applicator.

Hier zie je welke tinten er in het palette zitten. Net zoals bij het witte palette hebben ook al deze oogschaduws een naam. Dat vind ik altijd een leuke extra. Het palette bevat veel bruin- en naturel tinten, maar ook een zwarte, koperkleurige en een paarse tint.

Hierboven zie je de swatches van de bovenste rij. Van links naar rechts zie je: white light, don’t let go, break me up, consume me en all is lost.

Hierboven zie je de swatches van de middelste rij. Van links naar rechts zie je: link me, fool’s gold, one more bar, devour me, tear the wrapper en love you to death.

Hierboven zie je de swatches van de onderste rij. Van links naar rechts zie je: pray for me, dipped, tease me, set me free en bring down angels.

Ook dit chocolade palette voldoet aan mijn verwachtingen. Alle tinten zijn goed gepigmenteerd en zijn erg mooi van kleur. Helaas valt de eerste tint uit het palette white light weg tegen mijn lichte huid. Verder zie je alle tinten wel erg goed op mijn huid.

Natuurlijk heb ik ook gelijk een ooglook gemaakt met het palette. Hoewel je met dit palette prachtige avondlooks kan maken, besloot ik een wat rustigere ooglook te maken voor overdag. Dat kan namelijk ook erg goed met dit palette. Ik draag hier lick me op het bewegend ooglid en devour me in mijn crease. Om de tint wat dieper te maken, draag ik love you to death in mijn outer-V. In mijn binnenste ooghoek en als highlighter onder mijn wenkbrauw draag ik white light. Om de look af te maken voegde ik eyeliner en mascara toe.

Ik vind het death by chocolate palette van I heart makeup erg mooi. De verpakking is om op te eten en de tinten in het palette zijn stuk voor stuk erg mooi. Ze zijn goed gepigmenteerd en kunnen goed met elkaar gecombineerd worden. Ik betaalde voor dit palette bij Kruidvat 7,99. Echt een hele mooie prijs als je het mij vraagt voor zo’n veelzijdig palette.

Vind jij dit palette er ook zo leuk uitzien?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog