Essence – the beach house collectie

Afgelopen week was het enorm lekker weer. De zon scheen de hele tijd en ik kon gewoon zonder jas richting mijn college fietsen. Helaas is dat nu wel weer anders, maar de zomer komt er wel langzaamaan aan. Over iets meer dan een maand ben ik hopelijk klaar met school en kan ik gaan genieten van de vakantie en de zomer. Essence heeft alvast een zomerse collectie gemaakt die je zomergevoel helemaal compleet maakt. Vandaag wil ik je graag een preview van deze the beach house collectie laten zien. Helaas zal deze collectie niet naar Nederland komen, maar wel bij onze Duitse buren in de schappen komen. Benieuwd?

Duo eyeshadow – 1,99
De collectie bevat twee oogschaduws die op het eerste gezicht op een mono lijken. Maar dat zijn ze niet. Deze oogschaduws bevatten twee verschillende tinten en zijn dus duo’s. De duo’s zijn verkrijgbaar in een ivoren tint met koraal genaamd 01 build me a sandcastle! en een beige met bruine combinatie genaamd 02 sea you soon!

Duo blush – 3,29
Net zoals de oogschaduws is ook deze blush een duo. De blush bevat zowel een lichtroze als een donkerdere roze tint. Ook dit product heeft het leuke zig zag patroon. De blush is verkrijgbaar in 01 give me vitamin sea!

Core lipstick – 2,79
Deze lipstick zorgen ervoor dat je lippen een zomerse kleur krijgen. Dankzij de contrasterende kleur in de kern, blend de kleur en krijg je een uniek ‘beach bleached’ resultaat. De lipsticks zijn verkrijgbaar in 01 beachy keen en 02 summer kinda girl.

Nail polish – 1,99
In de collectie zitten vier verschillende nagellakjes. Als eerste 01 beachy keen. Deze koraaltint heeft een water shine effect. 02 summer kinda girl is een lichte peach tint met eenzelfde water shine effect. 03 sandy toes & salty kisses is wit en heeft een sea salt effect. Het laatste lakje uit de collectie is 04 splish splash en heeft een mat effect.
Beach glow fluid – 3,49
Deze beach glow fluid zorgt ervoor dat je huid een mooie glow krijgt, net alsof je de hele dag op het strand gelegen hebt. Je kunt het prodcut ook mengen met je dagcrème om een subtiele glow te creëren. Dit product is verkrijgbaar in 01 girls just want have sun.
Kabuki brush – 4,49
Deze kabuki kwast met zachte synthetische haren is ideaal om de duo blush uit deze collectie aan te brengen, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor ieder ander poeder. De steel van de kwast heeft een leuk zig zag patroon waardoor het geheel er leuk uitziet. Deze kwast is verkrijgbaar in 01 don’t make a wave!
Mini beach bag – 2,99
Alle producten die je nodig hebt op het strand passen in dit leuke make-up tasje. Hij lijkt op een kleine versie van een strandtas en heeft een leuk zigzag patroon. Dit tasje is verkrijgbaar in één variant: i’ll be bag soon…
Tip guides – 0,99
Dit pakketje bevat drie templates voor unieke nagelstijlen: een rechte, eentje met een zig zag patroon en een golfje. Door deze templates is het gemakkelijk een leuke nail art te creëren.
Ik krijg spontaan een zomers gevoel van deze collectie. Er zitten veel leuke producten in die ik graag wil proberen, zoals de blush en de lipsticks. Maar het meest benieuwd ben ik naar de beach glow fluid. Dit product klinkt heel fijn, maar kan ook heel erg donker zijn, waardoor het product niets voor mij is. Ik ben benieuwd!
The beach house collectie is vanaf halverwege juni tot en met halverwege juli verkrijgbaar in onder andere Duitsland. Volgens mij komt deze collectie niet naar Nederland toe, maar tijdens een shoppingtrip bij onze buren kun je vast een product bemachtigen!
Welke producten lijken jou leuk?
xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog