Eurovision songfestival 2016

Gisteren zat ik samen met mijn familie aan de televisie gekluisterd. Ik was benieuwd naar Douwe Bob, hoewel ik zijn inzending al meerdere keren had bekeken en geluisterd. Toch blijft het altijd leuk om het te zien. Daarnaast was ik erg nieuwsgierig naar de andere inzendingen, ik had immers nog niets gehoord van tevoren. Vandaag wil ik je mijn top 5 laten zien van het Eurovision songfestival. Benieuwd?

Naar mijn mening zaten er zeker een paar hele goede nummers tussen. Aan het eind van de avond was Oekraïne de grote winnaar. Iets wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had. Ik denk dan ook dat dit vooral door het politieke statement kwam wat ze maakte. Als dat zo is; jammer, het is een song contest niet een ‘wie heeft een politieke boodschap in een song contest’. Maar goed, op naar mijn top 5 van gisteravond:

Ik laat ze je in willekeurige volgorde zien, want ik heb geen onderscheid gemaakt van welke ik van deze 5 het beste en het minst vind. Ik vind ze gewoon alle 5 erg leuk en goed.

Spanje

Oostenrijk

Israel

Frankrijk

Australie

Hoewel Douwe Bob niet in deze top 5 staat, vind ik dat hij het enorm goed gedaan heeft. Ik genoot van zijn optreden en zijn nummer. Er waren gewoon zo veel goede nummers, dat ik eigenlijk wel verwachte dat Douwe niet de winnaar zou zijn. Wel staat hij in mijn top 10, omdat het gewoon een lekker nummer is.

Welk land had volgens jou moeten winnen?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog