Mei 2016 in een paar foto’s

Normaal plaats ik één keer per maand een artikel met daarin de leukste foto’s van de afgelopen maand. Foto’s die mijn maand een beetje samenvatten. Ik zat er al aan te denken om dit misschien vaker te doen, dus toen een vriendin zei dat ze dat eigenlijk het leukste vond om te lezen, was de keuze snel gemaakt. Vandaag dus, ongeveer halverwege de maand, wil ik je alvast laten zien hoe mijn mei tot nu toe ging. Benieuwd?

Nu het steeds lekkerder weer wordt, ga ik ook vaker naar de ijssalon. Ik hou enorm van schepijs, dus ik kan altijd enorm uitkijken naar het warme weer en de zwoele avonden die hierbij horen. Deze zijn namelijk perfect voor het eten van schepijs. Hier had ik een bakje met drie verschillende soorten ijs: witte chocolade, cookies en monchou.

Begin mei ging ik samen met vriendinnen uit in Twente. Een vriendin van mij komt hier vandaan en we besloten een keertje met haar mee te gaan. Fun! Zoals je kunt zien, hadden we er zin in!

Enorm toevallig, maar de club waar we naar toe gingen, had een winactie. Normaal gesproken win je nooit met zoiets, maar een vriendin van mij had geluk en won 5 Liefman cocktails. Ze was zo lief om ze met ons te delen, woohoo!

Ik kwam tijdens het uitgaan deze awesome tap tegen. Hoe leuk, in de vorm van een saxofoon!

Ook dit mooie plafond hadden ze daar. De lampjes bewogen ook nog, waardoor het net op een soort sterrenhemel leek. Zo leuk!

De dag erna ging ik voor mijn studie samen met klasgenootjes naar Pauw. Om heel eerlijk te zijn kijk ik dat programma nooit, maar het was wel erg leuk en interessant om te zien. Van de gasten kende ik alleen Filemon. De rest kende ik niet van gezicht. Ook kregen we een kijkje achter de schermen.

De dag erna had ik een borrel van mijn studie. Van tevoren at ik met vriendinnen. We maakten deze heerlijke pasta met rode saus, kip en verschillende groenten. Jum!

5 mei was het bevrijdingsdag. Een feestelijke dag die ik niet zomaar aan me voorbij laat gaan. Samen met vriendinnen ging ik naar het bevrijdingsfestival in Utrecht. Helaas stond er een enorme rij toen we aankwamen. We zijn daarom maar weer terug gegaan naar het huis van mijn vriendin en hebben daar lekker in de zon gezeten. Na het avondeten konden we eindelijk naar binnen en hebben we een hele leuke avond gehad. Deze foto maakte ik aan het einde van de avond, omdat ik het toch altijd zo bijzonder vind hoe zo’n park er na één dag uitziet.

In het weekend was ik weer thuis. Als het lekker weer is, zit ik veel meer in de tuin. Bij mijn studentenhuis zit wel een dakterras, maar stiekem mis ik onze tuin wel als het lekker warm is. Vandaar dat ik altijd even een extra rondje loop door de tuin als ik weer thuis ben. Ik bracht ook even een bezoekje aan onze paardjes die achter in de tuin lekker stonden te grazen.

Het was zulk lekker weer, dat ik lekker buiten ging zitten. Ik moest veel voor school doen, dus ik nam mijn laptop mee. Helaas kon ik toch niet zo fijn werken in de zon, dus ik zocht de schaduw op. Onze kat liep rustig achter me aan, maar snapte volgens mij niet waarom ik uit de warme zon ging.

In het weekend maakte ik samen met mijn vriend en broertje een mojito. Ik vind dat er altijd zo leuk en zomers uitzien!

Samen met een vriendin deed ik mee aan een cycling diner. Daarbij heb je ieder gerecht op een ander adres en moet je dus fietsen naar je volgende gang. Super leuk! Wij moesten het voorgerecht verzorgen en we besloten de lichte kipcocktail van Pauline na te maken. Hij lukte goed en was heel erg lekker.

Afgelopen week ging ik met vriendinnen naar project six. Een feest in Utrecht. We aten van tevoren samen en maakten ons daarna klaar. Dat vind ik altijd zo gezellig voor het uitgaan!

Project six was net zoals vorig jaar enorm leuk. Er was leuke muziek, de sfeer was goed en ik was met leuke mensen. Dit jaar was Lil kleine er als MC. In het begin vond ik het wel grappig, maar na een tijdje vond ik hem niet meer zo gezellig. Hij riep rare dingen zoals ‘roken is gezond’. Dat vond ik echt totaal niet nodig.

Vanaf nu zal ik dus twee keer per maand een soort foto diary plaatsen. Mij lijkt het heel leuk, maar laat me weten wat jij ervan vindt. Yay or nay?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog