Beauty tips die iedereen zou moeten weten #2

Beauty is een vak apart. Door er mee bezig te zijn, leer je steeds meer en leer je waarschijnlijk ook van je eigen fouten. Maar door alle blogs tegenwoordig, kun je ook leren van de fouten die iemand anders al voor je gemaakt heeft. Handig! Een tijd terug maakte ik mijn eerste artikel met beauty tips die iedereen zou moeten weten. Vandaag is het tijd voor deel twee met beauty tips. Benieuwd?

1. Schuifspeldje andersom
Schuifspeldjes zijn hele handige dingen. Alleen willen ze bij mij nog wel eens verschuiven of langzaamaan uit mijn haar glijden omdat mijn haar zo steil is. Dit probleem zo een stuk minder zijn als je je schuifspeldje andersom draagt. dus met de ribbeltjes naar beneden.

2. Vaseline onder je parfum dragen
Soms vervliegt je parfum sneller dan dat je eigenlijk zou willen. Ik merk dat ik dat probleem wel eens heb. Vooral als ik een hele dag van huis ben en eigenlijk de hele dag naar die ene lekkere parfum wil ruiken. Het schijnt te helpen om dan eerst een dun laagje vaseline aan te brengen op de plek waar je je parfum draagt. Blijkbaar blijft de parfum dan op de huid liggen en ruik je hem langer!

3. Perfecte cupido boog? Maak een kruisje
Lipstick aanbrengen is iets wat ik zo onderhand aardig kan. Maar eerlijk is eerlijk, ik schiet nog wel eens uit of mijn cupido boog is niet zo mooi als ik had gewild. Maar voor dat laatste is een heel simpel trucje. Als je een kruisje maakt, dus van het rechterhoekje een schuine streep naar links en hetzelfde aan de andere kant, heb je altijd een mooie cupido boog. Handig!

4. Matte lippen? Poeder ze af
Ik vind glanzende lipsticks erg mooi, maar soms vind ik het net iets te en wil ik liever een matte tint dragen. Helaas heb ik niet van al mijn lipsticks een matte variant, maar deze is wel gemakkelijk te maken. Breng de glanzende lipstick aan, druk hier een tissue tegenaan en ga hier met je poederkwast overheen. Hierdoor poeder je als het ware je lippen af en zijn ze matter.

5. French manicure met behulp van een elastiek 
Een French manicure vind ik altijd zo mooi en chique staan. Het lukt me alleen nooit om zelf een mooie French manicure te doen. Met plakband, met van die speciale sjablonen, niets lijkt te werken. Laatst kwam ik een grappig trucje tegen; een elastiek gebruiken als een soort sjabloon. Dus je elastiek strak om je nagel houden en erboven de witte nagellak aanbrengen. Ik weet nog niet of deze echt werkt, maar ik ben heel erg benieuwd.

Heb jij nog een beauty tip?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog