Catrice – ultimate colour lipstick in a rosegarden

Toen ik laatst voor het Catrice schap in de Kruidvat stond, bedacht ik me dat ik nog helemaal geen ervaring had met de ultimate colour lipsticks van dit leuke budgetmerk. Dit terwijl ik er eigenlijk al veel positieve verhalen over gehoord en gelezen had. Na even rondgesnuffeld te hebben, besloot ik dat het maar eens tijd werd om er eentje te proberen. Na wat swatches op mijn hand gemaakt te hebben, koos ik voor de kleur in a rosegarden. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

De lipstick zit in een zwarte, glimmende huls. Op de dop staat in donkergrijze letters Catrice en aan de onderkant zit een stukje plastic waar de kleur op aangegeven is. De huls is dus vrij simpel, maar dat is ook wel te verwachten van zo’n budgetmerk. Wat ik wel een leuk extraatje vind, is dat het merk in de lipstick zelf gedrukt staat. Zo ziet de lipstick er net wat chiquer uit.

Volgens Catrice is de ultimate colour lipstick een hooggepigmenteerde lipstick die perfect dekt en een mooie glans afgeeft. De textuur zou daarnaast zacht, crèmig én langhoudend zijn. Kijk, dat klinkt goed!

Zoals ik al aangaf, heb ik de kleur in a rosegarden. In a rosegarden is een oudroze tint die een beetje neigt naar beige. Echt zo’n mooie neutrale lipkleur die geschikt is voor iedere dag.

Hierboven kun je de swatch van in a rosegarden op mijn arm zien. Zoals je ziet is de lipstick goed gepigmenteerd en heeft ie een wat glanzende finish.

Op mijn lippen is in a rosegarden prachtig. De lipstick dekt goed en ik vind de glanzende finish ook echt niet misstaan. De lipstick is vrij creamy en hierdoor brengt ie fijn aan. Ook zit ie heel prettig en zijn droge plekjes niet meer te zien.

Ik was bang dat de lipstick door de creamy finish niet zo lang zou blijven zitten, maar het viel me alles mee. De lipstick blijft niet de hele dag perfect op z’n plek zitten, maar een paar uurtjes, wat drinken en een kleine snack overleeft ie grotendeels wel.

Ik vind de ultimate colour lipstick in a rosegarden van Catrice erg leuk. De kleur is erg mooi, de lipstick zit fijn en hij blijft redelijk lang op z’n plek. Wat het allemaal nog leuker maakt is de prijs van deze lipstick. Voor deze lipstick betaalde ik namelijk maar 3,99.

Heb jij ultimate colour lipsticks van Catrice?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog