Collistar – reshaping mud-scrub

Één keer per week sta ik iets langer onder de douche dan normaal. Ik neem dan de tijd om mijn gezicht te scrubben en scrub ook gelijk mijn lichaam. Een tijd terug had ik een hele fijne scrub van Sabon en sinds deze op is gegaan heb ik verschillende scrubs gebruikt, maar niets kwam in de buurt van die fijne scrub. Laatst kreeg ik een testertje van de reshaping mud-scrub van Collistar en deze besloot ik afgelopen week eens te proberen. Ik vroeg me af of deze scrub in de buurt zou komen van die van Sabon. Benieuwd?

De scrub zit in een plastic zakje omdat het een testertje is. Het zakje is wit en er staat vrij veel informatie op. Als je een full-size hebt, zit de scrub in een witte tube met een groene dop.

Volgens Collistar is de reshaping mud-scrub een uniek product. Het zou namelijk helpen om specifieke huidzones te remodelleren. De formule van deze scrub bevat een mis van plantenextracten, zeealgen, zeezout, essentiële olie en klei. De huid zou glad worden en de scrub is makkelijk te gebruiken tijdens het douchen. Deze scrub gebruik je net zoals iedere andere scrub, je brengt hem aan, verdeelt en masseert hem gedurende drie minuten over je lichaam. Daarna spoel je hem er weer af met warm water.

Ik vind de beschrijving maar een beetje vaag van deze reshaping mud-scrub, maar ik was wel nieuwsgierig geworden naar de werking. Toen ik het zakje van de scrub openscheurde, kwam me een vrij kruidige, mint-achtige geur tegemoet.

Ik had verwacht dat deze scrub grove korreltjes zou hebben, maar dat was niet zo. De scrub is juist vrij vloeibaar en heeft hele kleine scrubdeeltjes. Hierdoor brengt ie makkelijk aan, maar glijdt ie ook weer snel van je natte benen af. Na het scrubben zat dan ook de hele douche onder dit groen/grijzige spul.

Na het scrubben was ik niet heel enthousiast. Mijn benen waren wel glad, maar het is geen hele bijzondere scrub. Voor mijn lichaam gebruik ik namelijk liever een scrub met grove scrubdeeltjes, zodat ik echt merk dat de scrub iets voor me doet.

Ik vind de reshaping mud-scrub van Collistar prima. Mijn huid is zacht na gebruik, maar echt bijzonder is de scrub niet. Hij is niet heel erg makkelijk in gebruik en na het insmeren van mijn benen zit de hele douche onder deze scrub. Deze scrub van Collistar kost 29,95 voor een tube van 250 ml. Om heel eerlijk te zijn vind ik dit echt te prijzig voor deze scrub.

Welke scrub gebruik jij?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog