Moody monday #25

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. Gelukkig is het nu vakantie, maar de kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 25 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Tijd om te dromen – 5 manieren om je meer zelfverzekerd te voelen en te lijken!
Zelfverzekerd zijn kan soms nog knap lastig zijn. De ene dag sta ik er totaal niet bij stil, de andere dag juist enorm. Herken je dit en kun je wel wat tips gebruiken wanneer je je niet zo zelfverzekerd voelt? Check dan even dit artikel van Irma, misschien heb je er wat aan!

La Viesagista – 5 manieren waarop een mobieltje je huid kan verpesten
Ik maak zo nu en dan het scherm van mijn iPhone schoon, omdat ik weet dat deze enorm vies kan worden. Wanneer je een vies schermt tegen je huid aan drukt om te bellen, kan dit ervoor zorgen dat je onzuiverheden krijgt. Maar dat je mobieltje nog veel meer schade aan kan richten, wist ik niet.

Budgetella – de beste make-up dupes van dit moment!
Dupes! Daar hou ik van. Hoewel er vaak toch nog wel verschil in zit, vind ik het altijd leuk om te zien of de dupe net zo goed werkt als het origineel. In dit artikel worden een paar hele leuke dupes op een rijtje gezet.

Lifestyle by Linda – lychee fruitwater
Waar ik jaren geleden vaak cola dronk, drink ik nu vooral water door de dag heen. Vaak gaat dat vanzelf, maar soms heb ik zin in iets met meer smaak. Laatst dronk ik al water met limoen en munt, maar toen ik dit receptje van Linda tegenkwam, sloeg ik hem gelijk op. Dit lijkt me zo lekker!

Drink jij vaak water?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog