Augustus 2016 in een paar foto’s

Augustus vind ik altijd een heerlijke maand. Het is vaak lekker weer én ik heb nog vakantie. In het begin van Augustus heb ik daarom veel leuke dingen gedaan, maar ook lekker uitgerust. Ik ging een paar daagjes weg, bezocht een pretpark in Duitsland, maar bracht ook aardig wat avondjes door met Netflix. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn augustus was. Benieuwd?

Augustus begon voor mij erg goed. Samen met mijn ouders, broertje en mijn vriend ging ik vier dagen naar Scheveningen. We verbleven in het Kurhaus en hoewel het weer wat tegenviel, hebben een paar heerlijke dagen gehad. Benieuwd naar meer foto’s die ik maakte in Scheveningen, check dan even dit verslagje.

Omdat de vakantie van mijn ouders nog niet afgelopen was, gingen we die zondag een dagje naar de Dierentuin. We besloten naar Wildlands te gaan, het nieuwe dierenpark in Emmen. Dierenparken vind ik altijd erg leuk om te zien, maar dit dierenpark was weer net wat anders. Alles was enorm goed geregeld en er was echt over alle details nagedacht. Ook kon je dicht bij heel veel dieren komen, waardoor je echt het idee had dat je door hun ‘natuurlijke omgeving’ heen liep.

Nadat we terugblikten op die dag, waren mijn moeder en ik het erover eens dat de enorme vlindertuin wel een van de mooiste dingen was. Hier vlogen enorm veel grote vlinders rond en dat was erg gaaf om te zien.

Toen ik aan mijn vriend vroeg of hij de vlindertuin ook het leukst vond, schudde hij zijn hoofd. Hij vond de zeeleeuwen erg leuk.

Sinds een paar jaar ga ik met mijn vriend, broertje, buurjongen en buurmeisje ieder jaar naar een pretpark. Afgelopen jaar waren we naar Phantasialand in Duitsland geweest. We hadden daar een hele leuke dag gehad en toen we hoorden dat er twee nieuwe achtbanen waren, besloten we dit jaar weer te gaan. Een hele goede keuze, want we hebben het er nog steeds over als we elkaar zien.

In de vakantie ben ik vaak thuis bij mijn ouders. Hier eet ik dan ook mee (Yes, niet iedere dag hoeven koken!) en mijn ouder probeerden laatst wat nieuws uit. Ze maakten zelf een soort bruschetta met Turks brood en tomaten. Erg lekker!

Tijdens de sale winkelen vind ik heerlijk. Zo kwam ik afgelopen week deze prachtige enkellaarsjes tegen. Ze waren zo leuk en hadden zo’n mooi prijsje, dat ik ze niet kon laten liggen. Ze lopen ook nog eens heerlijk!

Onze kat was ook weer blij met mijn aankoop. Hij gebruikt de schoenendoos nu als mandje. Wat een gekkie.

Samen met mijn vriend liep ik afgelopen week op de markt. Hier halen we regelmatig nootjes bij een notenkraam. Dit keer besloten we eens wat anders te proberen. We kochten een soort (stok)brood beleg wat enorm lekker was. Het gelige is honing-mosterd, het groene avocado met roomkaas. Lekker!

Hoe was jouw begin van augustus?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog