Scheveningen in een paar foto’s

Afgelopen week ben ik samen met mijn vriend, mijn ouders en mijn broertje een paar dagen naar Scheveningen geweest. Helaas was het weer niet zo geweldig, maar het was wel erg gezellig samen. We hebben veel gedaan, maar ook lekker uitgerust bij verschillende strandtentjes. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn paar dagen Scheveningen waren. Benieuwd?

De eerste dag was het heerlijk weer. Gelukkig maar, want het weersvooruitzicht van de rest van de dagen, was niet heel positief. Daarom pakten we gelijk een terrasje in de zon, dicht bij de zee. Ik bestelde hier een cocktail om de vakantie goed te beginnen.

Omdat het erg lekker weer was, lag het strand aardig vol. We besloten over de Pier te lopen en van het prachtige uitzicht te genieten. Hoewel de zon lekker scheen, vond ik het persoonlijk toch echt te koud om mijn bikini aan te trekken en de zee in te rennen.

Vanaf de pier maakte ik een foto van de Boulevard en het hotel waar we sliepen: het Kurhaus.

Als de zon schijnt, vind ik het strand er altijd zo mooi uitzien!

Nadat we over de pier hadden gelopen, besloten we langs de boulevard te lopen. Tijdens deze wandeling kwam ik dit strandtentje tegen: The fat mermaid. Wat een geweldige naam!

’s Avonds liepen we weer langs wat strandtentjes om ergens te eten. Uiteindelijk vonden we een heel mooi plekje op het strand. Hier bestelde ik deze enorm lekkere hamburger.

De tweede dag regende het de hele tijd. Super zonde, want hierdoor konden we niet lekker aan het strand zitten. We besloten naar Sea Life te gaan, een soort dierentuin met allerlei zeedieren. Hier kwam ik een aquarium tegen waar Nemo en Dory zaten. Hoe schattig!

Omdat het zo regende, hebben we veel binnen gezeten en vooral rustig aan gedaan. Ook liepen we even een rondje door het hotel. Wat is het toch mooi! Omdat het weer ’s avonds nog steeds niet opgeklaard was, gingen we  met z’n alle naar de bioscoop.

De derde dag gingen we Den Haag in, omdat mijn moeder graag naar een museum wilde. ’s Avonds aten we weer in een strandtentje aan de boulevard: Peukie. Hier bestelde ik als toetje deze enorm lekkere stroopwafel cheesecake.

Dag vier was alweer de laatste dag. We checkten uit en besloten niet gelijk naar huis te gaan.

We pakten de tram, voor een middagje Madurodam. Hier was ik als kind wel eens geweest, maar dat was al lang geleden.

Daarna namen we de tram terug naar Scheveningen. Omdat de zon ineens heerlijk begon te schijnen, gingen we aan het strand zitten om nog wat te drinken.

Ik bestelde hier ook deze overheerlijke ijskoffie met karamel.

Voordat we in de auto stapten om naar huis te gaan, liepen we nog een laatste keer over de pier om van het uitzicht te genieten.

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog