Misslyn – pop it up powder blush

img_1424m_zpsvcs3e7jy

Ik gaf het al eerder aan, ik heb een zwak voor leuke make-up verpakkingen. Een oogschaduwpalette wat eruit ziet als een chocoladereep? Yes, please! Of een highlighter in een glimmend, gouden doosje? Yes! Zo viel mijn oog op de pop it up powder blush toen ik voor het schap van het merk Misslyn stond. De verpakking zag er leuk uit en het product zelf ook. Vandaar dat deze in mijn winkelmandje ging. Vandaag wil ik je deze leuke blush laten zien. Benieuwd?

img_1409m_zpstjvhpyd4

De verpakking is heel vrolijk. Toen ik voor het schap van dit merk stond, was dit dan ook het eerste product wat me opviel. De verpakking is van hard karton en heeft een soort vintage, pop art thema. Op de voorkant staat een meisje en een tekstballon waarin staat: let me be your peach baby. Aan de binnenkant staat dezelfde tekst onder een spiegel. De verpakking zelf is roze met witte stipjes.

Volgens Misslyn is de pop it up powder blush een must-have voor in je make-up tasje. Door de poederige textuur zou hij gemakkelijk aanbrengen en blenden. Het resultaat: een natuurlijke look. Ook zou je de blush makkelijk kunnen opbouwen, voor meer kleur. Klinkt goed!

img_1416m_zpsgao2bmzy

De pop it up powder blush is verkrijgbaar in twee tinten. Een roze tint genaamd you make me blush en een perziktint genaamd let me be your peach baby. Ik koos voor de perzikkleurige blush: let me be your peach baby.

img_1496m_zps25xmtgtt

Hierboven zie je de swatch van de blush. Zoals je kunt zien dekt hij niet extreem, maar komt er wel aardig wat kleur vanaf. Ook is te zien dat de blush niet compleet mat is. Hier en daar zie je wat glittertjes terug. De kleur zelf is echt peachy, erg mooi!

img_1506m_zpsfgc2cmbt

De blush is vrij poederig, waardoor hij gemakkelijk aan te brengen is. Ook is hij hierdoor gemakkelijk op te bouwen. Wil je een subtiele blush? Breng dan één laagje aan. Als je wat meer kleur wil, kun je je kwast vaker door de blush heen halen en dit aanbrengen.

Hier zie je hoe de blush eruit ziet op mijn wang. Het is een hele mooie, natuurlijke, perzikkleurige blush. Ik denk dat dit echt zo’n blush is die veel mensen kunnen hebben. Ik, met mijn lichte huid, maar ook met een getintere huid staat zo’n perzikkleur prachtig.

img_1404m_zpsmickvjbw

Ik ben erg tevreden over de pop it up powder blush van Misslyn. Dit product is mijn eerste kennismaking met het merk Misslyn en het product heeft me zeker niet teleurgesteld. De blush zit in een super leuk en vrolijk doosje, de pigmentatie is goed én de kleur is erg mooi. Wanneer ik weer in Duitsland ben, zal ik zeker even kijken of ik nog een product van dit leuke merk kan scoren. Ik kocht deze blush namelijk in Duitsland voor 4,95. Ik weet niet of het merk ook verkrijgbaar is in Nederland.

Vind jij een perzikkleurige blush mooi?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog