10x dingen die je met dit slechte weer kunt doen

Hoewel het hartje zomer is, merk ik er niet echt veel van. Oké, we hebben wel warme dagen gehad, maar deze zomer staat voornamelijk in het teken van binnen zitten omdat het constant regent. Super zonde! Ik baal er altijd wel een beetje van, want met lekker weer kan ik heerlijk buiten zitten en is genieten van de zon al genoeg. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je met dit weer wél kunt doen. Dus vandaag deel ik maar liefst 10 dingen met je die je vandaag met dit slechte weer nog kunt doen. Benieuwd?

1. Naar de bioscoop
Wanneer het regent, is naar de bioscoop gaan ideaal. Je zit lekker binnen en krijgt niets mee van het weer. Ook draaien er nu een paar hele leuke films in de bioscoop!

2. Karten
Ben je op zoek naar iets actiefs om te doen? Dan is karten misschien een leuk idee. Het is echt even een uitje en super leuk om te doen!

3. Uit eten
Hoewel je buiten op een terras kunt eten, hoef je gelukkig niet per se buiten te zitten als je naar een restaurant gaat. Wanneer het regent is het juist gezellig om binnen te zitten. Daarnaast is uit eten gaan altijd een goed idee.

4. Naar een museum
De meeste musea zijn binnen, dus perfect voor regenachtige dagen. Tegenwoordig zijn er zo veel musea, dat er vast wel iets tussen zit wat bij jou past.

5. Lasergamen
Nog een actief uitje: lasergamen! Dat is vaak binnen en daardoor heb je geen last van het weer. Wel is dit leuker om met een grotere groep te doen.

6. Een bad nemen
Wil je liever een dagje relaxen? Dan is het misschien een goed idee om een bad te nemen. Pak er een lekkere bruisbal bij en zet een serie aan.

7. Naar Sea Life
Sea Life is een zeeaquarium in Scheveningen. Het grootste gedeelte van Sea Life is binnen, dus perfect voor op een regenachtige dag.

8. Een Netflix marathon doen
Je kunt ook een Netflix marathon doen. Kijk een paar films of de serie die je volgt af.

9. Een high tea doen
Bij veel lunchrooms kun je tegenwoordig een high tea doen. Hoewel ik dat zelf nog nooit gedaan heb, lijkt me dat enorm leuk. Vooral als je lekker kunt kletsen en warme thee drinken terwijl het buiten regent.

10. Een boek of blogs lezen
Of plof op de bank met je boek of laptop om lekker te lezen. Zo kom je een regenachtige middag prima door!

Wat doe jij met dit regenachtige weer?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog