Hema – soft matt lipbalm

Hema heb ik altijd al een leuke winkel gevonden. De laatste tijd hebben ze steeds meer leuke dingen. Als ik een middagje ga shoppen, loop ik graag de Hema even binnen om tussen alle leuke spulletjes te kijken. Hema heeft een hele leuke afdeling met make-up en over de soft matt lipbalms had ik veel goede verhalen gehoord. Toen ik laatst in de Hema liep, besloot ik er twee uit te kiezen om te proberen. Vandaag wil ik beide kleuren aan je laten zien. Benieuwd?

De soft matt lipbalms zien er leuk uit. De lipbalms hebben de vorm van een groot potlood en zijn mat zwart. De dop en de onderkant hebben de kleur van de lipbalm. Op de steel staat in witte letters om welk product het gaat en het welbekende logo van Hema staat hiernaast. Ik vind dat de lipbalms er leuk en echt Hema-achtig uitzien.

Volgens Hema heeft de soft matt lipbalm een sterke dekkracht en een sterke kleurintensiteit. Zoals de naam al zegt, zouden de lipbalms ook een matterend effect hebben. Na alle goede verhalen, was ik erg benieuwd naar deze lipbalms, dus ik probeerde ze bij thuiskomst gelijk uit. Oké, nadat ik deze foto’s had geschoten.

Er zijn enorm veel leuke kleurtjes, dus ik heb echt even staan twijfelen voor het schap. Uiteindelijk koos ik voor de kleuren 02 en 03. Ik vind het wel een beetje jammer dat de lipbalms alleen een nummer hebben en geen naam, want dat zou het nog leuker maken.

Toen ik de dop van de lipbalm eraf haalde, kwam de zoete geur van dit product me gelijk tegemoet. De lipbalms ruiken helemaal niet chemisch, maar juist lekker zoetig. Daar houd ik wel van!

Hier kun je een swatch van beide kleuren zien op de binnenkant van mijn arm. Links zie je de kleur 02 en rechts zie je 03. Zoals je kunt zien dekken de kleuren bijna volledig en komt er veel kleur van de stick af. Ik vind beide kleuren er hier al erg mooi uitzien.

Op mijn lippen ziet 02 er echt prachtig uit. Deze kleur dekt goed en geeft een mooi resultaat. De kleur zit een beetje tussen roze en rood in en dit is echt een kleurtje dat ik dagelijks zou kunnen dragen.

Ook de kleur 03 ziet er mooi uit. Deze kleur dekt net zo goed als o2. 03 is een stuk feller en echt knalroze. Ik vind dit ook een heel gaaf kleurtje.

Beide kleuren smeren heel prettig uit. Ik snap wel waarom Hema het lipbalms noemt. De sticks zijn lekker romig en zitten daardoor heel erg fijn op je lippen. Ze drogen mijn lippen niet uit en blijven aardig lang op hun plek zitten. De lipbalms houden het bij mij ongeveer 3 tot 4 uur uit. Een prima prestatie vind ik!

Ik vind de soft matt lipbalms van Hema enorm leuk. De kleuren zijn mooi, dekken goed, hebben een mooie matte finish en blijven goed zitten. De soft matt lipbalms kosten 3,50 per stuk. Een heel mooi prijsje als je het mij vraagt voor deze leuke producten.

Kende jij deze lipbalms van Hema al?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog