10x wat ik wél leuk vind aan de herfst

De herfst is niet helemaal mijn seizoen. Ik ben een enorme koukleum en vind het dan ook echt niet leuk dat het buiten kouder wordt. Toch is het wel een beetje gek, want ik ben zelf in de herfst jarig. Zou je dan niet automatisch van de herfst moeten houden? Hmm nee, ik hou er gewoon niet zo van. Het is koud, nat, snel donker en niet uitnodigend. Toch heeft de herfst ook zo zijn mooie en leuke kanten. Vandaag wil ik je daarom vertellen welke dingen ik wél leuk vind aan de herfst. Benieuwd?

 1. Blaadjes
  Blaadjes? Ja, blaadjes. In de herfst kleuren de blaadjes in de meest prachtige tinten en zie je ze overal. Ik vind het zo mooi staan!
 2. Binnen zitten
  Ik kan echt genieten van een dagje binnen zitten, vooral als ik weet dat het buiten koud is. In de herfst zit ik dan ook het liefst binnen.
 3. Sloffen
  Ik hou van sloffen, maar in de zomer liggen ze ergens achter in mijn kast. Nu het herfst is, heb ik ze weer uit mijn kast gehaald en draag ik mijn sloffen weer iedere dag.
 4. Donkere lipstick
  Donkere lipstick vind ik prachtig, maar in de zomer draag ik het bijna niet. Ik vind donkere lipstick toch echt meer iets voor de herfst en winter. Nu het herfst is draag ik mijn donkere lipsticks dan ook zo vaak mogelijk.
 5. Sjaals
  Sjaals zijn zo lekker zacht en warm. Nu het herfst is, is het kouder wordende weer een goed excuus om ze ieder moment van de dag te dragen.
 6. Vesten
  Vesten zijn net als sjaals. Warm en zacht.
 7. Dekentjes en kussens
  Dekentjes en kussens maken je interieur net wat leuker. In de zomer heb je er niet zo veel aan, maar in de herfst en winter kan ik zo blij worden van een lekker dekentje en kussentjes op de bank.
 8. Kaarsjes
  Hoewel ik het hele jaar door kaarsjes brand, vind ik het in de herfst extra leuk. Als het ’s avonds al vroeg donker is, staat het zo gezellig als je een paar kaarsjes aan doet.
 9. Warme chocolademelk
  Warme chocolademelk met slagroom is echt mijn quilty pleasure van het najaar. In de lente/zomer drink ik het nooit, maar zodra het buiten koud is, krijg ik er spontaan zin in. Nu het buiten kouder is, heb ik weer een goed excuus om warme chocolademelk te drinken.
 10. Najaarscollecties
  Last but not least is de herfst enorm leuk doordat er rond deze tijd van het jaar allerlei geweldige collecties uitkomen. Denk aan de najaarscollectie van Lush en de prachtige kerstcollecties die binnenkort al in de winkel liggen van allerlei make-up merken.

Welke dingen vind jij leuk aan de herfst?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog