35 days of lipstick – week 2

Een tijdje terug besloot ik al mijn lipsticks eens bij elkaar te leggen. Ik nam ze mee vanuit mijn studentenkamer en legde ze bij de lipsticks die ik thuis bij mijn ouders had liggen. Heel eerlijk? Het waren er behoorlijk wat meer dan ik had verwacht. Aan de ene kant is het misschien overdreven om zo veel lipsticks te hebben, maar aan de andere kant hou ik enorm van lipsticks en draag ik ze echt met plezier. Toch merk ik dat ik door de hoeveelheid sommige van mijn lipsticks vergeet. Zonde, want er zitten zo veel mooie tussen! Vandaar dat ik heb besloten om 35 dagen, ofwel 5 weken, lang iedere dag een andere lipstick te dragen. Vandaag laat ik je zien welke lipsticks ik in de tweede week droeg. Benieuwd?

Dag 8 – MAC faux
Faux is één van mijn favoriete MAC lipsticks. Deze kleur heb ik al een aantal jaren in mijn bezit. Ik kocht hem toentertijd voor mijn gala en sindsdien draag ik hem enorm graag. Hier kun je mijn review lezen van Faux.

Dag 9 – Astor endless rose
Deze lipstick heb ik nog niet zo lang, maar ik vind de kleur wel erg leuk! Vandaar dat ik hem weer eens droeg. Hier kun je de review lezen van deze lipstick.

Dag 10 – Essence pink & perfect
Deze lipstick komt uit de kerstcollectie van Essence van afgelopen jaar. Hoewel ik de kleur erg mooi vond, heb ik hem nog niet echt veel gedragen. Zonde, want hier zie je maar weer hoe leuk de kleur eigenlijk is!

Dag 11 – Kiko 02
Deze lipstick kocht ik een tijd terug in de sale. Het is een erg felle, roze tint die geschikt is voor de zomer. Ik heb hem nog niet veel kunnen dragen, maar met het mooie weer van de afgelopen dagen, haalde ik hem uit de kast.

Dag 12 – Clinique twilight nude
Deze lipstick kreeg ik ooit bij een paar producten van Clinique. Het is een hele bijzondere lipstick waar ik echt voor ‘in de stemming’ moet zijn. Afgelopen week was er zo’n dag dat ik hem wilde dragen.

Dag 13 – Maybelline feel pink
Ook deze lipstick draag ik echt te weinig. Iedere keer als ik hem op doe, zie ik weer hoe mooi hij is. Ja, deze moet ik echt vaker gaan dragen. Hier kun je mijn review lezen van feel pink.

Dag 14 – Bourjois peach on the beach
Deze lipstick heb ik al erg lang en draag ik graag in de zomer. Vooral als het lekker weer is en ik weinig make-up draag, maar toch wat kleur toe wil voegen. Deze stick is namelijk erg zacht en zit prettig op mijn lippen.

Omdat ik soms ook make-up vrije dagen heb, wil ik er wel even bij zeggen dat dit niet de lipsticks zijn die ik letterlijk afgelopen week heb gedragen. Zo heb ik in mijn eerste week de derde dag geen make-up gedragen. Ik laat je vandaag dus gewoon de tweede zeven lipsticks zien die ik droeg. De dagen dat ik geen lipstick draag, tel ik niet mee. Zo heb ik aan het eind precies 35 dagen lipstick gedragen. Volgende week kun je de 7 lipsticks zien die ik in week 3 droeg! Benieuwd naar de lipsticks van week 1? Die kun je hier vinden.

Welke lipstick moet jij vaker dragen?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog