Astor – perfect stay transfer proof lipcolor

Een tijdje terug liet ik je mijn Duitsland shoplog zien. Eén van de producten die ik daar kocht, was de perfect stay transfer proof lip colour van Astor. Dit product deed me zowel door de verpakking als de werking enorm denken aan mijn geliefde Rimmel provocalips. Dus stiekem hoopte ik dat dit product net zo fijn zou zijn. Ik testte hem en vandaag wil ik je dit product laten zien. Benieuwd?

Zoals ik al aangaf, lijkt de verpakking erg op de provocalips van Rimmel. Aan de ene kant zie je een tube met de lipkleur en aan de andere kant zie je een witte tube met de ’top coat’. In het midden is een zwart plastic deel waar het logo van Astor in gouden letters op staat.

Volgens Astor is dit product gemakkelijk aan te brengen door de twee simpele stappen. Als eerste breng je de kleur aan. Deze droogt dan op met een satijnen finish in ongeveer een minuutje. Daarna breng je de comfortabele glossy top coat. Hierdoor blijft de lipstick tot wel 16 uur goed en comfortabel zitten. Klinkt goed!

In totaal zijn er 12 verschillende tinten verkrijgbaar. Ik koos voor een lichtroze tint: endless rose. Dit is ook gelijk de lichtste tint die verkrijgbaar is. Endless rose is lichtroze en bevat een hele kleine shimmer. Hierboven zie je hoe de kleur eruit ziet op mijn pols. De tint dekt goed, maar is ook wel erg vloeibaar.

Hierboven zie je hoe endless rose eruit ziet op mijn lippen. Hoewel de tint wat lichter is dan ik had verwacht, vind ik hem wel erg mooi staan bij mijn lichte huid. Ja, dit is wel een kleurtje wat ik op een gewone, doordeweekse dag zou kunnen dragen.

Doordat het product zo vloeibaar is, is het aanbrengen niet zo makkelijk als ik had verwacht. Je moet namelijk opletten dat je overal evenveel aanbrengt, anders krijg je strepen. Gelukkig is dat prima te doen als je snel werkt en wat meer aanbrengt dan je misschien normaal zou doen. De lipkleur droogt snel. Als de kleur droog is, voelen mijn lippen stroef en plakkerig aan. Wanneer ik de gloss eroverheen aanbreng, is dit gevoel weg en zit de lip colour prettig. Wel vind ik dat de top coat wel erg glossy is, dus ik dep voorzichtig over mijn lippen heen met een tissue na het aanbrengen. Hierdoor wordt het resultaat wat matter.

Hoewel ik verwacht had dat de lipstick lang zou blijven zitten, had ik niet verwacht dat hij echt de hele dag zou blijven zitten. Ik bracht hem aan het eind van de ochtend aan en heb hem er ’s avonds met een make-up remover vanaf moeten halen. Lunch, drinken en zelfs mijn avondeten overleefde hij prima. Het enige waar hij een klein beetje vervaagde, was waar mijn lippen elkaar raakte. Daar kwamen een soort van scheurtjes in de kleur die aan het eind van de dag wel een beetje zichtbaar waren.

De perfect stay transfer proof lip colour van Astor heeft me enorm verrast. De kleur is mooi en de lipstick zit prettig op mijn lippen. Het product blijft echt lang op zijn plek zitten, geeft niet af en overleeft een complete maaltijd zonder moeite. Als je dus op zoek bent naar een lipstick die muurvast zit, is zo’n twee-stappen-lipstick iets voor jou. Ik kocht de  perfect stay transfer proof lip colour van Astor bij de DM in Duitsland voor 8,35.

Gebruik jij wel eens zo’n twee-stappen-lipstick?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog