Shoplog Duitsland juli 2016

Afgelopen vrijdag heb je in dit artikel al kunnen lezen dat ik naar Duitsland was geweest. Eens in de zoveel tijd ga ik samen met mijn ouders en broertje een dagje naar Duitsland om lekker te eten en te shoppen. Een echt dagje uit is dat voor mij. Hoewel we vaak naar dezelfde stad gingen, besloten we het dit keer anders te doen. We kozen een plek uit waar we alle vier nog nooit eerder waren geweest: Bocholt. Een leuk, schattig stadje met leuke winkels. Het centrum was niet heel groot, maar wel leuk om een middagje rond te lopen. Vandaag wil ik je laten zien wat ik allemaal kocht in Bocholt. Benieuwd?

Als eerste kocht ik wat reinigingsspulletjes. Wanneer ik naar Duitsland ga, is de DM drogist één van mijn standaard winkels. Daar moet ik gewoon even naar binnen. Hier kocht ik een pakje reinigingsdoekjes van Balea. Deze waren 1,25. Ook kocht ik van hetzelfde merk een peel-off masker. Peel off maskers vind ik persoonlijk altijd erg fijn, dus ik ben benieuwd of deze ook fijn is. Dit masker was 0,45.

Ook kocht ik een fles micellair water van Garnier. Hoewel dat ook gewoon in Nederland te koop is, neem ik graag een fles uit Duitsland mee omdat het dan echt goedkoper is. Ik betaalde hier maar 3,85 voor.

In het schap met douchegels zag ik deze leuke douche foam staan van Bibou met een heerlijke watermeloen geur. Aangezien ik enorm fan ben van watermeloen, kon ik het niet laten om deze mee te nemen. Ik zag nog een aantal andere leuke douche producten, maar besloot om het bij één product te laten. Anders zou mijn tas de hele dag zo zwaar zijn. De watermeloen douche foam kostte 3,85.

Natuurlijk kocht ik ook een aantal make-up producten in het Duitse plaatsje. Ik vind het altijd extra leuk om in Duitsland make-up te shoppen omdat ze hier merken verkopen die in Nederland niet (of nauwelijks) verkrijgbaar zijn. Zo kwam ik het merk Misslyn tegen, een merk wat ik nog helemaal niet kende. Hiervan kocht ik de pop up powder blush met een perziktint. Deze kost 4,95.

Van het merk P2 heb ik al meerdere producten thuis. Helaas was het schap in de winkel waar ik was niet helemaal vol, waardoor enkele producten die ik graag had gekocht er niet meer waren. Gelukkig zag ik nog wel een product wat me erg leuk leek: de dive into beauty luminous gleam cream. Deze was 3,95.

Van het merk Astor kocht ik een perfect stay transfer proof lip colour. Dit product doet me denken aan de provocalips van Rimmel. Aangezien ik die zelf erg fijn vind, wilde ik deze variant proberen. Hopelijk is hij net zo fijn. Dit lipproduct was 8,35.

De laatste twee beauty gerelateerde items die ik kocht waren twee lip lacquers van Manhattan. Deze deden me heel toevallig, net zoals het product van Astor, aan een Rimmel product denken. Dit keer leken de lipproducten sprekend op de apocalips van Rimmel. Ook hiervan hoop ik dat ze net zo fijn zijn! Deze waren 4,95 per stuk.

Tijdens het shoppen kwam ik een super schattig winkeltje vol met sieraden tegen. Hier kocht ik twee paar oorbellen voor in mijn tweede gaatje. Ik heb mijn tweede gaatje nog niet zo lang, maar wanneer mijn zweerknopjes er uit mogen, heb ik alvast leuke oorbellen. Ik koos voor een klein parelknopje en een driehoekje met een glimmend steentje erin. De parelknopjes waren 2,95, de driehoekjes 4,95. Ook kocht ik in hetzelfde winkeltje een mintgroen sjaaltje met een leuk kanten patroon onderop. Deze kostte me 5 euro.

Ga jij wel eens in Duitsland shoppen?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog