Juli 2016 in een paar foto’s

Hoewel de zon zich nog niet echt laat zien, is het alweer halverwege juli. Eerlijk? Van mij zou er wel meer zon mogen komen. Gelukkig zijn er de afgelopen weken wel wat mooie dagen geweest waar ik extra van hebt genoten. Verder rustte ik lekker uit en deed ik verschillende leuke dingen. Vandaag laat ik je in een paar foto’s zien hoe het eerste deel van mijn juli was. Benieuwd?

Ik begin met een beetje een gekke foto. Deze foto maakte ik in de trein van mijn schoenen. Ik had besloten mijn nieuwe schoenen aan te doen. Hoewel ze niet echt nieuw meer zijn, heb ik ze gewoon nog niet zo vaak gedragen en voelen ze dus nog nieuw. Achteraf was het geen goede keuze geweest om deze schoenen aan te trekken. Ik moest meer lopen dan ik had verwacht, waardoor ik ’s avonds thuis kwam met een kapotte hak (niet van mijn schoen, maar mijn eigen hak). Gelukkig viel het allemaal wel mee, want met een pleister eroverheen kon ik gewoon weer verder.

Begin juli ging ik weer naar Utrecht en tijdens het wachten op mijn bus maakte ik deze foto. Dit is tegenover Tivoli Vredenburg en ik vind deze huisjes zo schattig. Op dit soort momenten zie ik hoe mooi Utrecht eigenlijk is. Dan is even wachten op de bus helemaal niet zo erg.

De reden waarom ik naar Utrecht ging, was een hele leuke: ik ging mijn diploma van journalistiek ophalen. Een half jaar lang heb ik vakken gevolgd van journalistiek naast mijn studie en deze heb ik stuk voor stuk gehaald. Het was een hele drukke periode en aangezien ik voor alles goede cijfers heb, mag ik best trots zijn op mezelf!

Rond deze tijd van het jaar hebben we weer allerlei dingen in de tuin. Enorm veel groentes, verschillende bloemen én frambozen. Omdat er ineens zo veel frambozen waren, maakte mama een smoothie voor ons. Ze maakte deze met frambozen, yoghurt en een beetje honing. Erg lekker!

Samen met wat vrienden ging ik naar de kermis. Toen we een rondje liepen over de kermis, spotte ik de fluffy unicorn van despicable me. Omdat ik deze echt geweldig vond, besloot ik een gokje te wagen en wat geld in de grijpmachine te gooien. Helaas lukte het niet en na twee keer proberen haakte ik af. De dag erna probeerde mijn vriend het voor de grap nog eens en bij zijn laatste beurt viel de unicorn in het bakje. Enorm veel geluk! Trots stuurde ik deze foto naar een vriendin. Zo blij als een klein kind.

In de vakantie ga ik vaak dagjes weg. De ene keer spreek ik met vriendinnen af, de andere keer ga ik wat leuks doen met mijn vriend of mijn ouders. Aan het begin van deze week ging ik samen met mijn ouders en mijn broertje een dagje naar Duitsland om te shoppen. We bezochten een stadje waar we nog nooit eerder geweest waren: Bocholt. Erg gezellig! Aan het einde van de dag gingen we hier op de vlonder in het water eten. Echt een leuk plekje!

En dit is wat ik daar at. Enorm lekker, maar wel echt mega veel. Ik bestelde een schnitzel met een spiegelei erop en ‘ruilde’ de helft hiervan voor de helft van mijn vaders hamburger. We konden beide namelijk niet kiezen. Een goede keus bleek achteraf, want ik vond beide gerechten erg lekker!

Wat heb jij in juli al gedaan?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog