Mijn plannen voor deze zomervakantie

Ik keek er al weken naar uit. Misschien zelfs wel maanden. Eindelijk is het dan zo ver: ik heb zomervakantie! Oké, oké, mijn zomervakantie is al wel een weekje of twee aan de gang, maar nu pas kan ik echt alles loslaten en gaan genieten van mijn welverdiende vakantie. Ik was namelijk zo gewend aan de drukte en deadlines van de afgelopen tijd. Vandaag vertel ik je wat mijn plannen zijn voor deze zomervakantie. Benieuwd?

Omdat ik het afgelopen halfjaar naast mijn studie vakken volgde van journalistiek, had ik het enorm druk. Het was leerzaam en leuk, maar hierdoor was ik op het allerlaatste echt op. Dat merkte je misschien wel aan mijn blog. De laatste weken waarin ik deadlines had, lukt het me niet meer om iedere dag een artikel online te zetten. Gelukkig is die drukke tijd nu voorbij en heb ik weer tijd om al mijn inspiratie en ideeën uit te werken. Ook is alles niet voor niets geweest, want ik heb mijn journalistiek vakken gehaald en hiervan mijn diploma binnen! Woohoo!

Normaal gesproken staan er in mijn zomervakantie veel dingen vast. Een vakantie of een stedentripje is eigenlijk wel standaard. Dit jaar gaat het waarschijnlijk net even anders. Het is lastig om een vakantie te boeken met het hele gezin omdat de interesses steeds verder uit elkaar lijken te liggen. Daarom slaan we dit jaar waarschijnlijk een keertje over of boeken we nog een last minute van een weekje. Hoewel het totaal niet mijn ding is om dingen zo last minute te regelen, heb ik het een beetje los gelaten: we zien wel. Het is vakantie, dus alles is goed.

Gelukkig heb ik niet alleen maar ‘we zien wel’ dagen. Ik heb allerlei leuke dingen gepland staan zoals verschillende festivals, gezellige middagjes met vriendinnen en feestjes. Ook ga ik misschien nog een weekendje met vrienden naar een pretpark als het lukt om een datum te prikken. Genoeg leuke dingen dus!

Als ik deze zomervakantie niet op vakantie ga, is het het plan om ergens in november/december een reisje te boeken samen met mijn vriend. Er zijn namelijk zo veel plekken die ik nog graag wil zien. Rond die tijd van het jaar is alles ook veel goedkoper en heb ik meer behoefte aan de warmte. Hopelijk wordt het de aankomende weken wel wat meer zomer in Nederland, anders verlang ik nu al naar een zonvakantie waarbij ik met een cocktail op het strand kan liggen.

Wat zijn jouw zomervakantie plannen?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog