Moody monday #23

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. Gelukkig is het nu vakantie, maar de kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 23 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Make me blush – 15 macbook tips waardoor je nog sneller word
Ik heb zelf al jaren een mac en gebruik allerlei handige trucjes en sneltoetsen, maar natuurlijk weet ik ze nog lang niet allemaal. Toen ik dit filmpje tegenkwam, was ik dan ook gelijk benieuwd. Een aantal tips wist ik al wel, anderen nog niet. Heb je een mac? Kijk dan even dit filmpje, zodat je sneller met je mac kunt werken!

Elegantic – de gevaren van namaak make-up producten
Ik bestel zelf eigenlijk nooit namaak make-up producten via Ebay of andere webshops, omdat ik niet weet wat er in zit. Vaak hoeven make-up producten uit bijvoorbeeld China aan minder strenge eisen te voldoen en zijn in Nederland bepaalde ingrediënten niet oké die in andere landen wel gewoon gebruikt worden. Bestel jij wel eens namaak make-up? Check dan even dit artikel, want dat is niet zonder gevaren.

By Aranka – Galia meloen salade
In de zomer vind ik het heerlijk om salades te eten. Vaak weet ik alleen niet zo goed met wat. Toen ik laatst deze galia meloen salade tegenkwam bij Aranka wist ik het: dit is de volgende salade die ik ga maken. Deze salade ziet er enorm lekker uit en ik kan niet wachten om deze op een warme zomeravond te kunnen eten.

Sassy & Chic – zomertips voor een vette huid
Het is zomer en in de zomer kan mijn huid wat vetter zijn dan normaal. Dat kan vervelend zijn, maar gelukkig zijn er allerlei tips en trucjes om er zo min mogelijk last van te hebben. In dit artikel kun je er een paar lezen.

Koop jij wel eens namaak make-up producten?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog