Opgemaakt juli 2016

Vandaag is het 2 augustus. Het begin van een (hopelijk) mooie maand. Ik hoop dat de regen deze maand lekker weg blijft en de zon de laatste weken van de vakantie nog even flink gaat schijnen. Hoewel augustus net begonnen is, wil ik vandaag nog even met je terugblikken op juni. Vandaag laat ik je namelijk de producten zien die ik de afgelopen maand heb opgemaakt. Producten die ik zo fijn vond, dat ik ze compleet opgemaakt heb. Benieuwd?

Als eerste maakte ik een doosje all about matt! fixing compact powder van Essence op. Deze gebruikte ik iedere dag om mijn make-up te fixeren. Hij werkte erg goed en omdat de poeder transparant was, paste hij goed bij mijn huid. Ja, dit product heb ik met plezier gebruikt.

Ook maakte ik deze maand mijn studio finish concealer van MAC op. Dit is echt mijn favoriete concealer als het gaat om oneffenheden verdoezelen. Wanneer ik make-up draag, gebruik ik deze concealer altijd.

Deze I love extreme crazy volume mascara van Essence is niet compleet leeg. Ik heb hem al een tijdje, dus hij is niet meer goed. Na een aantal maanden hoor je je mascara namelijk te vervangen, omdat je anders meer kans loopt op infecties. Deze mascara heb ik veel gebruikt de afgelopen tijd!

Mijn favoriete mouse ging ook op deze maand. Dit is de get the volume mousse uit de pink collection van Andrélon. Helaas had ik nog geen back up in huis toen deze op ging, dus zat ik even zonder. Gelukkig heb ik nu alweer een paar nieuwe bussen in huis gehaald.

Nog een product waar ik eigenlijk niet zonder kan: het micellair water van Garnier. Ik maakte deze maand deze fles leeg. Gelukkig had ik hier wel een nieuwe fles van in huis, die ik gelijk kon pakken toen deze leeg was.

Last but not least maakte ik een pakje reinigingsdoekjes op. Deze gebruik ik vrijwel nooit om mijn gezicht mee te reinigen. Ik gebruik ze voornamelijk om swatches te verwijderen als ik foto’s maak van producten.

Welke producten heb jij de afgelopen maand allemaal opgemaakt?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog