Garnier – micellair reinigingswater

In deze shoplog kon je al zien dat ik het micellair reinigingswater had gekocht. Ik was heel erg benieuwd naar dit product na alle lovende verhalen. Ik heb dit product nu een tijdje getest en wil je vandaag graag laten weten wat ik ervan vind. Kloppen alle lovende verhalen?

De verpakking vind ik gelijk al erg leuk. Een lekker grote doorzichtige fles met een knalroze dop. Handig ook dat de fles doorzichtig is. Ik vind het fijn om te kunnen zien hoe ver het product al op is. Zo weet ik precies wanneer ik een nieuwe moet kopen.

Garnier is niet de enige die met micellair water komt. Meerdere merken zijn met dit goedje gekomen. Maar wat is het nou precies? Micellair water is een milde reiniging voor het gezicht en zou geschik zijn voor alle huidtypes. Het fijne aan micellair water is het feit dat het heel makkelijk werkt. Je doet een beetje op een wattenschijfje en je wrijft zo (voorzichtig) je make-up eraf. De substantie lijkt op gewoon water, dus je hebt wel een watje nodig om dit product te kunnen gebruiken. Ook hoef je het product niet van je gezicht af te wassen. Het kleine beetje dat op je huid achterblijft, trekt gewoon in.

Volgens Garnier is dit product efficient, snel en makkelijk. Het micellair water reinigt, verwijdert je make-up en verzacht je huid.

Aangezien ik ’s avonds niet altijd zin heb om mijn make-up eraf te halen, klonk dit product erg aantrekkelijk. Efficient, snel en makkelijk. Wat wil je nog meer? Het fijne van dit product vind ik dat het inderdaad erg snel en makkelijk is. Je doet een beetje op een watje, wrijft je make-up eraf en klaar. Het kost eigenlijk net zoveel tijd als met een reinigingsdoekje. Ook met het efficiente deel heeft Garnier gelijk. Dit product maakt mijn huid echt schoon. Mijn gezichtsmake-up is heel goed te verwijderen met dit micellair reinigingswater. Ik gebruik vaak meerdere watjes zodat alles eraf is. Maar dan is ook echt al mijn make-up van mijn gezicht af.

Doordat het zo goed schoon is heb ik het idee dat ik ook minder last heb van onzuiverheden. Er blijft minder rotzooi achter op mijn gezicht en hier reageert mijn huid positief op.

Ik ben echt blij verrast door dit product. Stiekem hoopte ik al een beetje dat dit een top product zou zijn, maar nu weet ik het zeker. Ik gebruik dit product nu bijna elke dag om mijn make-up eraf te halen en het werkt gewoon erg fijn. Mijn huid wordt er echt schoon door en het is gewoon erg makkelijk en snel. Micellair reinigingswater van Garnier is te koop bij verschillende drogisten en kost 6,49.

Heb jij al eens micellair water gebruikt?

xxx Teddy

22 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog