Dr. van der Hoog – scrub & masker

Zoals je hier al hebt kunnen lezen, ben ik fan van de maskertjes van Dr. van der Hoog. Soms heeft mijn huid toch net iets meer nodig dan alleen een maskertje. Toen ik dit srub & masker pakketje zag, werd ik gelijk enthousiast. Zou dit een fijn product voor mij zijn?


Over de verpakking valt niet veel te zeggen. Hij lijkt op de andere maskertjes van Dr. van der Hoog, hij is alleen iets breder. Dat komt doordat er twee producten in zitten in plaats van één.

Dit product bevat namelijk een scrub én een masker. Zoals je hierboven kunt lezen, zijn deze op elkaar afgestemd. Je gebruikt dus eerst de scrub en daarna het masker. Dit leek me een perfecte combinatie voor mijn huid. Ik heb soms nogal last van velletjes. Ik heb wat drogere plekjes op mijn huid, maar ook een vettere t-zone. De scrub gebruik ik om van mijn velletjes af te komen en het masker verzorgt mijn huid daarna.

De scrub is niet zoals ik gewend ben. Het was een dikke crème met scrubdeeltjes erin. Het leek eigenlijk al een masker opzich. De scrubdeeltjes deden goed hun werk en mijn huid voelde zacht aan nadat ik de scrub van mijn gezicht had gehaald. Het masker was ook heel erg fijn, ik heb hem wel iets langer dan 10 minuten laten zitten. Dit zodat ie helemaal droog was.

Ik ben heel erg tevreden over het resultaat. Mijn huid voelt lekker zacht aan en ik heb het idee dat de velletjes weg zijn. Een erg fijn product dit!

Ik heb dit scrubje met masker al een aantal keren eerder gebruikt en vind hem nog steeds erg prettig. Ik heb destijds rond de 2,- moeten betalen voor dit maskertje.

Gebruik jij wel eens een scrub en daarna gelijk een masker?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog