Gekeken films/series augustus 2014

Net zoals vorige maand had ik deze maand lekker veel tijd om films en series te kijken. Ik had namelijk vakantie! Aangezien ik Netflix heb en er wat vette films in de bioscoop draaiden, heb ik een overzichtje voor je van de films en series die ik afgelopen maand heb gezien.

Lucy (2014)
Samen met vrienden wilden we graag naar de bioscoop. De film die we wilden zien, zat helaas al vol. Lucy werd onze tweede keus, maar ik ben blij dat we deze film hebben gezien. Hij is heel spannend en je blijft er de hele avond nog over door denken. Een aanrader!

The Fault In Our Stars (2014)
Deze film is volgens mij een van de populairste van de afgelopen tijd. Wat had ik al veel gehoord over deze film. Ik wilde hem al een tijdje graag zien en ben er nu eindelijk naar toe gegaan. Wat een mooie, ontroerende film is dit! Ook dit is echt een aanrader. Ik was al van plan om het boek te lezen, maar nu al helemaal.

Frozen (2013)
Ik had al veel goede dingen gehoord over Frozen. Toen ik hem op Netflix zag verschijnen, twijfelde ik geen moment en ging hem diezelfde avond nog kijken. Het is een animatie-film van Disney en hij is zoooo leuk! Echt een feel-good film vind ik dit: Schattig, veel liedjes en een happy end.

Arrow (seizoen 1 – 2012/2013)
Wat een geweldige serie is dit. Deze serie heb ik samen met mijn vriend via Netflix gekeken en we konden bijna niet stoppen. Het bleef de hele tijd spannend. Helaas hebben we nu seizoen 1 af en staat seizoen 2 nog niet op Netflix. Echt jammer!

Dit waren mijn gekeken films en series van de afgelopen maand. Ik durf niet te beloven dat ik iedere maand zo’n soort artikel maak, omdat ik niet weet hoeveel films ik kijk als ik geen vakantie meer heb.

Welke films of series heb jij afgelopen maand gekeken?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog