dear sam posters interieur

Style jouw interieur af met posters van Dear Sam

Een ruimte is pas af met een beetje decoratie. Am I right? Dus toen ik hoorde dat mijn vriend definitief nieuwe kantoorruimte kreeg voor zijn bedrijf, wist ik direct dat ik hem wilde helpen er wat gaafs van te maken. Daarom bestelden we verschillende posters en lijsten bij Dear Sam om zijn kantoor nét dat beetje extra te geven. Benieuwd naar de before en after? Ik laat het je zien!

kantoorruimte before

Zijn kantoorruimte is best groot, dus hij heeft ruimte voor twee grote stoelen tegenover het bureau met een grote, saaie, witte muur. Dé perfecte plek voor wat gave posters.

oosterlijst dear sam

Omdat de witte muur van zichzelf redelijk groot en saai is, kozen we samen lijsten uit van 50 x 70 cm. Deze zijn lekker groot, maar niet té groot.

De rand is gemaakt van zwart hout dat stevig aanvoelt. Het ‘blad’ dat er in zit is gemaakt van stevig plastic, waardoor je posters een luxe uitstraling krijgen.

posters dear sam

Posters van Dear Sam

Natuurlijk was le boyfriend in charge bij het kiezen van de posters, maar heb ik hem geholpen. Samen kozen we verschillende posters uit die qua kleuren bij elkaar én bij het kantoor passen. Zie hier het resultaat! We kozen voor 3 verschillende posters in dezelfde lijst en hingen deze naast elkaar op de muur.

De eerste poster is van een prachtige vrouw. Deze vond hij ‘gewoon mooi’. De andere 2 posters passen ook perfect bij hem, aangezien hij een echte koffie lover is. Daarnaast vonden we de donkere koffieposter ook erg mooi matchen bij de eerste.

close-up dear sam posters

De posters van Dear Sam kwamen goed verpakt binnen. Alle items waren netjes verpakt waardoor ze heel en zonder vouwen aankwamen. De posters zelf zijn van goede kwaliteit en zijn erg mooi bedrukt. Voor een lijst van 50 x 70 cm betaal je €26,90 en voor 1 poster in dezelfde maat betaal je €24,95. Met de code ABD35 krijg je 35% korting op alle posters tot 30-06-2021.

Heb jij al van dit soort leuke posters in jouw huis (of kantoor)?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog