leuke telefoon achtergronden lente

Leuke telefoon achtergronden voor de lente

Ja hoor, de lente staat weer voor de deur! Ik heb echt zo veel zin in de lente. Ik kan niet wachten op die warme voorjaarszon, dat het eindelijk langer licht is met temperaturen die in ieder geval boven de 10 graden uit komen. Oh en vergeet ook niet alle paaseitjes die we ongegeneerd kunnen eten en alles wat een pastelkleur heeft. Om jou ook alvast helemaal het lentegevoel te geven, wil ik verschillende leuke lente achtergronden voor jouw telefoon met je delen. Welke stel jij na het lezen van deze blogpost in?

Leuke telefoon achtergronden voor de lente

Hieronder kun je leuke telefoon achtergronden voor de lente vinden die je gratis kunt downloaden en kunt opslaan als jouw nieuwe telefoon achtergrond!

leuke telefoon achtergronden cactus leuke telefoon achtergronden lente

Vind jij cactussen ook zo gezellig? Cactussen zijn niet alleen leuk in huis, maar ook als jouw telefoonachtergrond. Zo kun je die gezellige stekelbolletjes altijd bij je hebben. Welke van deze leuke telefoon achtergronden zou jij kiezen?

leuke telefoon achtergronden bloemen leuke telefoon achtergronden pastel

Wil jij écht lente op je telefoon? Dan is een van deze bloemige achtergrondjes een hele goede keuze. Deze pastelkleurige achtergronden met bloemenkrans maken jouw telefoon helemaal spring ready! Ik ben groot fan van lila, dus 1x raden welke mijn favoriet is…

telefoon achtergrond honingraat honingraat achtergrond

Ben jij meer van de geometrische telefoon achtergronden? Die kunnen ook lente-proof zijn! Neem deze pastelkleurige achtergronden met een honingraat motief. Met een kleine knipoog naar de bijtjes die je volop in de lente ziet. Helemaal leuk toch?

iPhone background groen iphone achtergrond blaadjes

Last but not least, mijn favoriet van deze leuke telefoon achtergronden: Deze drukke achtergrond met allemaal groene blaadjes. Groene blaadjes staan voor mij echt in het teken van de lente, omdat dan alles weer gaat bloeien en weer kleur krijgt.

Krijg je hier niet spontaan een lentegevoel van? Als je net als ik fan bent van pasteltinten, dan is de lente een perfect seizoen voor jou. Stel een van deze leuke achtergronden gratis voor jouw telefoon in als jouw startscherm, WhatsApp achtergrond of als achtergrond achter jouw apps. Simpelweg door de afbeelding op te slaan op jouw telefoon.

Heb jij toch liever nu al een zomerse achtergrond? Bekijk dan deze blogpost met zomerse telefoon achtergronden. Heb je nog meer inspiratie nodig? Zoek dan eens naar iPhone backgrounds op Pinterest.

Welke achtergrond heb jij op dit moment?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog