Labello lip oil review

Labello caring lip oil review

Toen ik net begon met make-up was lipgloss helemaal hot. Ik had allerlei verschillende glossjes en keek weinig om naar lipsticks. Nu, jaren later ben ik groot lipstick fan en heb ik bijna geen glosses meer in mijn collectie. Waarom eigenlijk niet? De grootste reden: glosses plakken zo en echt goed blijven ze niet zitten. Maar wat nou als dat nu anders is? Labello bracht namelijk laatst hun gloednieuwe caring lip oil uit. Een verzorgende gloss zonder te plakken? Dat moet ik testen!

Labello Caring Lip Oil review

Labello lip oil

De Labello Lip Oils zitten in een kleine lipgloss tube. Ik dacht in eerste instantie ook dat dit lipglosses zouden zijn, maar dat zijn het dus niet. Wat ik handig vind is dat de huls doorzichtig is, zodat je precies kunt zien welke kleur er in zit en hoe veel er nog in zit. Het logo van Labello staat er groot op, dus je kan niet missen van welk merk dit product is.

labello lipgloss review

Volgens Labello maakt lipgloss een comeback! Maar waarom zou je een normale, plakkerige gloss gebruiken als je ook een niet-plakkende én voedende lip olie met een glossy finish kunt gebruiken? Kijk, ik ben het helemaal met Labello eens. De grootste reden waarom ik geen gloss-meisje ben: dat plakkerige gedoe.

swatch labello lipgloss

Er zijn 2 verschillende kleuren verkrijgbaar: Dress Nude en Clear Glow. Dress Nude heeft een lichtroze kleur en Clear Glow is een transparante gloss.

swatch labello lip caring oil

Hierboven zie je hoe de glosses eruit zien op mijn lippen. Links zie je de transparante en rechts zie je de roze variant. Eerlijk? Ik vind ze beiden erg op elkaar lijken. Er komt namelijk niet heel veel kleur van de roze variant af. Dress Nude is ook redelijk doorzichtig, maar geeft wel een subtiele roze tint aan mijn lippen.

De lip oils plakken helemaal niet en voelen niet vervelend aan op mijn lippen. Ze zitten juist erg prettig! Ook merk ik dat mijn droge lippen er blij van worden. Ze voeden niet zo extreem als een goede lippenbalsem, maar dat verwacht ik ook niet. Ik vind Dress Nude ideaal wanneer ik wel wat kleur op mijn lippen wil, maar geen heftige, uitdrogende lipstick wil dragen.

Labello caring lip oils

Conclusie

Zou het dan echt? Heeft Labello mij omgetoverd tot een gloss-fan? Nee, dat niet. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om mijn geliefde matte lipsticks aan de kant te leggen. Die hebben nog steeds mijn voorkeur. Maar ik ben wél heel erg te spreken over deze glossjes, of Caring Lip Oil zoals Labello het noemt. Ze zitten lekker op mijn lippen, geven een subtiele kleur én verzorgen mijn lippen. Daardoor is het mijn go to product nu ik last heb van droge lippen of wanneer ik een subtiele kleur op mijn lippen wil. De Labello Lip Caring Oils kosten €7,99.

Ben je benieuwd naar meer Labello producten? Laatst schreef ik ook al een review over de lip scrubs van dit leuke merk.

Ben jij een gloss fan?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

  • Het valt me op dat ik steeds meer lip oils tegenkom de laatste tijd. Ik heb er zelf een van Artistry studio en die bevalt me erg goed. Fijn dat ze niet plakkerig zijn (sowieso niet fijn; maar gewoon ook écht onhandig met een mondkapje) en een verzorgd gevoel geven. Ik ben in ieder geval fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog