Labello lipscrub review

In de koude wintermaanden kunnen mijn lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Ik heb standaard een lippenbalsem in mijn tas zitten en zodra ik ook maar het minste of geringste voel: smeren maar! Droge, gebarsten lippen is namelijk geen pretje. Velletjes trouwens ook niet. Voor dat laatste heeft Labello een gloednieuw product uitgebracht: de Labello lipscrub in stickvorm! Nieuwsgierig als dat ik was, besloot ik dit product te proberen. Vandaag vertel ik je er alles over!

labello lipscrub  werking

Labello lipscrub

De lipscrubs zitten verpakt in een kartonnetje waar veel informatie op staat. De scrubs zelf zitten in een plastic huls zoals ik deze van Labello gewend ben. Het enige wat anders is, zijn de kleuren van de dop en de bobbeltjes op de dop. Het lijkt wel op een soort braille, maar ik gok dat dit gedaan is om het scrub gedeelte te benadrukken.

labello lipscrub roze

De lipscrub van Labello bevat natuurlijke oliën en vitamine E. De scrubdeeltjes die erin verwerkt zijn, zijn helemaal natuurlijk en lossen op nadat je je lippen over elkaar hebt gewreven. Daardoor zijn ze zacht voor de huid én kun je de scrub makkelijk overal gebruiken. Na gebruik verandert deze lipscrub namelijk in een verzorgende lippenbalsem. Volgens Labello werkt deze scrub exfoliërend, verzorgend en maakt hij je lippen extra zacht.

Er zijn twee varianten verkrijgbaar van de Labello lipscrub: de lichtgroene variant met aloë vera en de lichtroze variant met rozenbottelolie. De mintgroene stick heeft een hele subtiele, aloë vera-geur. De roze variant daarentegen heeft een veel zoetere, aanwezigere geur. Ik vind zelf de roze variant nét wat lekkerder ruiken, maar dat is heel erg persoonlijk. Mocht je niet zo van zoete geuren houden, dan is de groene stick meer jouw ding.

Op naar de test! De allereerste keer dat je de stick gebruikt, moet je het eerste laagje er even af ‘vegen’ op je hand, totdat je bij de scrubdeeltjes komt. Vervolgens kun je hem op je lippen gebruiken. Je kunt de scrub net zoals een gewone lippenbalsem aanbrengen, of met ronddraaiende bewegingen. Vervolgens beweeg je je lippen over elkaar om je lippen te scrubben en ervoor te zorgen dat de scrubdeeltjes oplossen.

De scrubdeeltjes zijn wel degelijk aanwezig, maar zijn heel zacht voor de huid. Na het scrubben blijft er een laagje met verzorgende lippenbalsem achter. Of al mijn velletjes als sneeuw voor de zon zijn verdwenen? Grotendeels wel. Dat komt deels door de scrub en deels door het verzorgende aspect. Een hardere scrub met suiker of iets anders zal wel sneller voor meer resultaat zorgen, maar ook slechter zijn voor je huid. Ik vind dit dus een prima optie!

labello lipscrub  review

Conclusie

Ik vind de lipscrubs van Labello heel erg leuk bedacht. Ze zien er leuk uit, zijn handzaam én makkelijk in gebruik. Daarnaast kende ik deze lipscrubs in stickvorm nog helemaal niet en vind ik het slim bedacht. Ik vind het ook hygiënischer dan zo’n potje waar je iedere keer weer met je vingers in moet. Ja, ik zie mezelf deze lipscrub van Labello nog wel vaak gebruiken! Een lipscrub van Labello kost €4,99. Benieuwd naar mijn favo lippenbalsem? Lees dan deze review.

Gebruik jij wel eens een lipscrub?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog