iPhone achtergrond zomer

8x de leukste iPhone achtergrond voor de zomer

Yes! De tropische temperaturen hebben eindelijk ons koude landje bereikt. Laat die zon en warmte maar komen. I like it. Bij dat tropische weer hoort natuurlijk ook een kleine summer make-over van je telefoon! Want die kan niet achter blijven deze hittegolf. Wil je jouw telefoon helemaal summerproof maken? Dat doe je met de leukste iPhone achtergrond voor deze zomer! Bekijk ze hieronder.

 

Deze achtergrond met bananen schreeuwt zomer. De vrolijke, gele kleur past perfect bij de zomer en laat banana nou nét een van de zomerhits van dit jaar zijn. Met een achtergrondje zoals deze kan jouw zomer niet meer stuk.

iphone achtergrond zomer

Naast bananen vind ik citroenen echt zomers. Diezelfde gele kleur, gecombineerd met felgroen en een zoetsappige achtergrondkleur. Niets meer aan doen. Pak een cocktail (of limonade) erbij en je bent helemaal ready for this summer.

groene streepjes iPhone achtergrond iphone achtergrond zomer lila

Ben jij niet zo van de fruitige achtergrondjes? Ook daar hebben we wat voor. Probeer dan een van deze pasteltinten met streepjes. De lichte groene kleur of lila tint passen ook perfect bij de warme dagen die ons te wachten staan. Streepjes zijn altijd goed.

iPhone achtergrond watermeloen iphone achtergrond zomer

Last but not least kon een variant met watermeloentjes niet ontbreken. Watermeloen is mijn favoriete zomerfruit én ze zien er daarnaast ook heel leuk uit. Ben jij team roze of groen?

Hier krijg je toch spontaan een zomergevoel van? Al deze telefoonachtergrondjes zijn ideaal om in te stellen voor je startscherm, WhatsApp achtergrond of natuurlijk als achtergrond achter al je apps. Nog leuker: combineer 2 kleuren om zo je hele telefoon te matchen! Gebruik bijvoorbeeld de groene streepjes op je startscherm en de paarse bij WhatsApp. Vind jij al deze achtergrondjes wat te heftig en kies jij liever een achtergrondje met pasteltinten of bloemetjes? Bekijk dan eens deze blogpost met de leukste achtergrondjes voor de lente. Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens op Pinterest!

Wat vind jij de leukste zomer achtergrond voor je iPhone?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog