6x de leukste telefoonachtergronden voor de lente

de leukste telefoon achtergrondjes voor de lente

Yes, de lente is begonnen! Eindelijk laten we de gure winterdagen achter ons en gaat de lente van start. Ik kan niet wachten totdat het zomer is, maar van de lente wordt ik ook al heel blij. Ik geniet op dit moment op mijn eigen manier van de eerste lentedaagjes: in het Amerikaanse zonnetje. Hoewel ik niet weet wat voor weer het op dit moment in Nederland is en gaat worden de rest van de week, hoop ik dat het echt al lente gaat worden. Om dat lentegevoel nog meer in huis te halen, heb ik vandaag een blogpost voor je met de 6 leukste lente achtergronden voor je telefoon. Benieuwd?

Nummer 1 is deze roze marmer achtergrond. Ik hou van marmer én roze. Zo’n achtergrond vind ik dan ook zo mooi! Hier kun je deze achtergrond vinden.

Op naar nummer 2! Nog een achtergrond die echt lente uitstraalt is deze met blauw en groene blaadjes. Bij deze achtergrond denk ik echt direct aan dat heerlijke lentezonnetje en buiten zijn zonder jas. Deze achtergrond kun je hier downloaden.

Nummer 3 is een wat rustigere achtergrond, maar ook deze is helemaal lente proof. Door de watercolor bloemen en lichte roze kleuren vind ik hem toch heel vrolijk. Ook hier krijg ik spontaan dat lentegevoel van! Deze achtergrond kun je hier vinden.

Nummer 4 is een achtergrond die je misschien al wel vaak gezien hebt. Achtergrondjes met dit soort groene bladeren zijn helemaal hot. Groot gelijk, want ze zijn ook zo leuk! Daarom kon ook zo’n soort achtergrond niet ontbreken. Hier kun je hem vinden.

Nummer 5 is mijn persoonlijke favoriet. Pasteltinten vind ik echt bij de lente horen. Hoe leuk is deze lila variant met een soort fluffy textuur. Ik heb hem zelf iets gepimpt door een van mijn favoriete quotes erop te zetten en heb hem daarna gelijk ingesteld als mijn achtergrond. Hier kun je deze achtergrond vinden.

Last but not least nummer 6. Deze vind ik heel lente-achtig door de vrolijke, lichte kleurtjes, de combinatie van rood en oranje en natuurlijk de bloemen. Hier kun je deze leuke achtergrond downloaden en hem gelijk instellen.

Welke achtergrond heb jij op dit moment?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog