Sephora – baked luminizer

sephora baked luminizer review

Ted, heb je niet genoeg highlighters? Dat hoor ik mezelf wel eens zeggen wanneer ik weer met een highlighter in mijn handen sta. Wanneer ik op het punt sta om hem in mijn winkelmandje te doen. Op dat moment zijn er twee scenario’s mogelijk. Scenario 1: ik geef mezelf gelijk en leg de highlighter terug. Scenario 2: ik doe net alsof ik de inner-me niet heb gehoord en reken de highlighter met plezier af. Laten we maar eerlijk zijn: scenario 2 komt het vaakst voor. Toen ik een tijd terug in Kopenhagen was, kocht ik daarom ook zonder schaamte een nieuwe highlighter bij Sephora. De baked luminizer om precies te zijn. Vandaag wil ik deze glans maar al te graag met je delen. Benieuwd?

De verpakking is vrij simpel, maar wel strak. Dat vind ik met veel van Sephora’s producten. De plastic verpakking is zwart en heeft een doorzichtige deksel. Het doosje sluit met een kliksysteem en verder voelt het doosje stevig aan.

sephora highlighter review

Ik koos voor de kleur Star Dust. De naam alleen al zegt genoeg. Star Dust is een highlighter die in eerste instantie wit/gelig lijkt. Kijk je beter, dan zie je een hele mooie, gouden glans door het wit heen zitten.

Hierboven zie je de swatch van Star Dust. Ik vind hem prachtig! De glans is enorm lastig op camera vast te leggen, dus je moet mijn woord erop geloven dat de glans nog mooier is in het echt. Star Dust is een klein beetje poederig, maar blijft wel erg goed zitten. De highlighter is goed op te bouwen, waardoor je zowel een subtiele glans kunt creëren als een full-glam, verblindende glans. Dat laatste doe je gemakkelijk door meerdere laagjes aan te brengen.

Star Dust is een lichte highlighter, waardoor hij perfect bij mijn lichte huid past. Toch denk ik dat dit een tint is die bij veel huidjes past. Door de gouden glans is hij niet te koel voor iemand die wat getinter is.

Conclusie

Ik vind de baked luminizer in de kleur Star Dust van Sephora een prachtige highlighter. De verpakking is vrij simpel, maar dat is de glans zelf zeker niet. De glans is echt prachtig en past heel goed bij mijn lichte huid. Mocht je deze glans nou heel mooi vinden: helaas is Sephora nog steeds niet verkrijgbaar in Nederland, mits je het vanuit het buitenland besteld. Gelukkig kun je ook op zoek naar een goede dupe. Zo schijnt Golden Lights van Makeup Revolution hier erg op te lijken. Ik kocht deze highlighter bij de Sephora in Kopenhagen en betaalde er daar ongeveer €15,- voor.

Heb jij ook een zwak voor highlighters?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog