Catrice – made to stay highlighter pen

catrice made to stay highlighter pen review

Highlighter is een vast onderdeel geworden van mijn make-up routine. Wanneer ik voor een simpele, everyday look ga sluit ik altijd af met highlighter. Oké en mijn fixing spray natuurlijk. Ook wanneer ik oogschaduw draag is een highlighter voor mij een must. Een beetje in mijn binnenste ooghoek én onder mijn wenkbrauw geeft mijn look nét dat extraatje. Daarnaast hou ik ook gewoon enorm van glans. Een highlighting product speciaal voor mijn ooglooks had ik nog niet in mijn bezit. Ik gebruikte hiervoor altijd mijn ‘gewone’ highlighter. Toch is daar verandering in gekomen. Laatst kocht ik namelijk de Made to Stay Highlighting Pen van Catrice. Vandaag daarom mijn mening over deze highlighter pen. Benieuwd?

catrice highlighter ogen review

Allereerst de verpakking. Die vind ik verrassend leuk! Hoewel hij vrij simpel is, vind ik het wel wat hebben. De stick heeft dezelfde kleur als de highlighter, wat ik erg handig vind. Ook werkt het draaimechanisme erg makkelijk en vind ik de grootte van de punt erg fijn.

Volgens Catrice is deze highlighter pen een echte eye opener en geeft hij een prachtige finish aan je oogmake-up. De pen heeft een zachte, crèmige en poederachtige formule die makkelijk aan te brengen is.

catrice made to stay highlighter pen swatch

Hierboven zie je de swatch van de highlighter pen. Eerlijk? Ik ben echt verrast! Wat een glans komt er vanaf! Ik had niet verwacht dat dit product zo glanzend zou zijn. De highlighter pen is dus zeker goed gepigmenteerd. Ook merk ik hier al hoe makkelijk het product uitsmeert. Vind je deze glans nou te heftig? Je kunt hem gemakkelijk uitsmeren met je vingers, waardoor je een natuurlijker effect krijgt.

In eerste instantie gebruikte ik de highlighter pen om mijn ooglook af te maken. Dat werkt enorm makkelijk! De punt is niet te groot en niet te klein, waardoor je genoeg highlighter onder je wenkbrauw of bij je binnenste ooghoek aan kunt brengen zonder hier vaak overheen te hoeven. Hoewel de pen hier enorm handig en snel voor werkt, vind ik dat je hem ook prima kunt gebruiken voor ‘gewone’ highlighter op de brug van je neus, je cupidoboog of je jukbeenderen. Al zul je bij die laatste iets vaker een streep moeten zetten.

Conclusie

Ik vind de Made to Stay Highlighter Pen van Catrice enorm leuk bedacht. Zo’n pen is heel makkelijk om aan te brengen bij je ooglook en daarnaast is de glans die er vanaf komt prachtig. Toch denk ik dat deze pen meer kan dan waarvoor hij in eerste instantie gemaakt is. Je kunt hem natuurlijk ook prima gebruiken op de brug van je neus, je cupidoboog of je jukbeenderen. Een multifunctionele pen dus! Ik kocht deze highlighter pen voor €3,89. Een hele budgetvriendelijke highlighter dus! Mocht je deze kleur nou te koel vinden? Deze pen is verkrijgbaar in meerdere tinten!

Waar zou jij zo’n highlighter pen voor gebruiken?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog