Essence – I love extreme crazy volume mascara

Ik hou van mascara. Volume mascara? Yes, please! Mooie volle en pikzwarte wimpers, daar zeg ik geen nee tegen. Ik hoorde al verschillende goede verhalen over de I love extreme crazy volume mascara, dus besloot ik hem eens te proberen. Ik testte de mascara een tijdje uit en ik wil je vandaag vertellen wat ik er van vind. Is deze mascara inderdaad een budgettopper?

De verpakking is erg leuk. Een dikke huls, lekker girly door het knallende roze en een leuk dik lettertype om het volume aspect van deze mascara even te benadrukken. Goed gedaan Essence!

Volgens Essence zorgt de I love extreme crazy volume mascara voor, zoals de naam al suggereert, veel volume. De diepzwarte, cremige textuur bedekt volgens Essence elke individuele wimperhaar met kleur en door het extra grote plastic borsteltje krijgen je wimpers sensationeel volume.

Toen ik het borsteltje zag, begon ik te twijfelen of deze mascara wel iets voor mij zou zijn. Ik merk vaak dat dit soort stekelige borsteltjes niet zo fijn werken voor mij. Van die borsteltjes met wat langere en zachtere haartjes werken voor mij vaak beter. Maar misschien zou het met deze mascara wel anders zijn.

Hierboven kun je het verschil goed zien. Links draag ik niets en rechts draag ik de I love extreme crazy volume mascara. Ik zie echt een duidelijk verschil. Mijn wimpers zijn een stuk voller, maar ook een stuk zwarter en ze lijken ook iets langer. Wel merk ik dat ik snel last heb van klontjes of aan elkaar geplakte wimpers met deze masacara. Daar moet ik echt goed op letten bij het aanbrengen. Als ik na het aanbrengen even door mijn wimpers heen ga met een wimperborsteltje, is dit gelukkig een stuk minder. Verder doet de mascara prima zijn werk.

De I love extreme crazy volume mascara is erg fijn. Mijn wimpers zijn mooi zwart, hebben duidelijk meer volume en lijken ook ietjes langer. Wel had ik liever een wat voller borsteltje gehad, omdat ik dan minder snel last heb van klontjes of aan elkaar geplakte wimpers. Een fijne mascara is het zeker, maar het is nog niet de perfecte mascara voor mij. De I love extreme crazy volume mascara van Essence kost 2,89. Ook nog eens een hele goedkope mascara!

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog