Februari in een paar foto’s

Een persoonlijk verslagje met foto’s vind ik altijd super leuk om te zien op andere blogs. Zo leer je iemand net een beetje beter kennen. Maar om zelf iedere week foto’s te plaatsen, dat vind ik nog lastig. Daarom heb ik vandaag een artikeltje met wat sfeer foto’s. Foto’s die mijn februari een beetje laten zien. Kijk je mee?

Het leek me leuk om aan het eind van de maand een soort sfeer artikeltje te maken met foto’s van de afgelopen maand die ik de moeite waard vind om te delen. Niet perse omdat ze zo mooi zijn, maar omdat er voor mij betekenis achter zit. Kijk je mee naar mijn eerste deel?

Ik dacht dat deze winter er eentje zou worden zonder sneeuw. Maar toch was ons landje flink wit voor een paar dagen. Zo ook op 2 februari. Sneeuw is altijd zo mooi en leuk, behalve als je weg moet. Dan is het vaak onhandig. Gelukkig hoefde ik nergens heen en kon ik genieten van dit uitzicht.

In de wintermaanden is onze kat een stuk meer binnen en ook extra knuffelig. Geen probleem, want dat vind ik juist super gezellig!

Nu ik student ben, reis ik bijna iedere dag met de trein. Af en toe wacht ik op een vriendinnetje, zodat we samen naar college kunnen fietsen. Als het dan heel koud is, mag ik mezelf af en toe wel trakteren op een warme chocolademelk. Dat is dan ook precies wat ik deed.

Samen met mijn vriend gingen we uit eten bij ons favoriete restaurant. Ik koos voor kipfilet met zongedroogde tomaatjes en cashewnoten, zo lekker!

Af en toe wat ontspanning hoort er ook bij. Ik ging in bad met de unicorn horn bubble bar van Lush. Echt een aanrader!

Ik weet al niet meer precies welke dag dit was, maar het was ineens super lekker weer. De zon scheen fel en het weer leek wat warmer te worden. Fijn, zo’n dag tussen al die koude door.

Deze maand had ik ook gala van mijn studie. Het was super en van tevoren ging ik met vriendinnen uit eten. Natuurlijk al helemaal in stijl met onze haren gekruld en onze jurkjes en hakjes aan. Na het eten bestelde ik dit overheerlijke toetje.

Alweer een foto van onze lieve kat die de laatste tijd op de meest gekke plekken gaat liggen of zitten. Tja, en of die fruitmand nou echt zo lekker zit? Ik weet t niet hoor…

Yoghurt is zo lekker, ik eet het de laatste tijd steeds meer als lunch of als ontbijt. Lekker met een banaan erdoor en wat cruesli. mhh!

Ik daag mijn Michael Kors horloge enorm vaak en combineerde hem eens een keer met wat kleine armbandjes. Ik vond het eigenlijk wel erg leuk staan.

Als laatste een iets minder leuke foto. Ik had afgelopen week een tentamen, waar ik flink voor heb moeten leren. Dit doe ik altijd met een lekkere comfy outfit. Gelukkig hebben Bambi en ik ons er doorheen geslagen en het tentamen dik gehaald. Woehoe!

Ik hou voor mezelf een 365 project bij, wat inhoud dat ik elke dag een foto opsla met een klein stukje tekst eronder. Soms maar twee woorden, soms echt een uitlegje. Maar om al deze foto’s nou gelijk op mijn blog te zetten, zie ik nog niet zo zitten. Er zitten persoonlijke foto’s tussen, foto’s die niet zo boeiend zijn en ook foto’s met andere mensen die misschien wel helemaal niet op mijn blog willen. Tja, dat snap ik natuurlijk wel. Daarom heb ik een kleine selectie uitgekozen die (hopelijk) leuk is om te zien.

Yay or nay? Als je dit artikel nou echt niets vind, let me know. Dan ga ik er even over nadenken of ik dit wel iedere maand wil gaan doen.

Zijn foto’s voor jou van grote waarde?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog