Andrélon the pink collection

De kleur roze is altijd goed. Als deze kleur ook nog eens gecombineerd wordt met een fijn merk en heerlijk ruikende haarproducten ben ik fan. Andrélon heeft een complete lijn met “roze” producten genaamd: The pink collection. Vandaag laat ik je drie producten uit deze lijn zien, kijk je mee?

De verpakking van alle drie de producten vind ik onwijs leuk. Je ziet gelijk dat ze bij elkaar horen. Ze hebben alle drie een plastic dop en een ombre effect op de flacon van lichtroze naar donkerpaars. Ik vind het er erg vrolijk uit zien. Erg geslaagd deze verpakkingen dus.

get the volume mousse
De mousse van de pink collection was het eerste product dat ik gebruikte. Ik gebruik altijd mousse als ik mijn haren föhn. Mijn andere mousse van Andrélon was op en ik besloot deze te proberen. Volgens Andrélon is de mousse gewichtloos en zorgt voor langdurig volume. Ook nog een enorm pluspunt: de mousse beschermt je haar tegen de hitte van de föhn. Hoe handig is dit. Ik gebruikte hier altijd een speciaal product voor, maar met deze mousse is dat dus niet meer nodig.

Wat me gelijk opviel was de textuur en de geur. Het lijkt net slagroom, heerlijk zacht en poofy. Heel fijn om mee te werken. De geur, ah geweldig! Dit is echt de lekkerst geurende mousse die ik ooit heb gehad! De mousse plakt niet, maakt mijn haar niet stug en zorgt voor een beetje volume. Precies wat ik wil dat een mousse voor me doet. Een heel fijn product is dit.

Make it shine spray
Eerst snapte ik het nut van dit product niet zo goed. Was het een glansspray? Later zag ik pas dat dit product je haar pluisvrij moest maken, je haar een stralende glans geeft en je haar beschermt tegen de hitte van de föhn. Ik heb van mezelf enorm stijl haar. Echt pluizend haar heb ik dus niet. Daarom gebruik ik dit product vooral als heat protecting spray. Hier werkt ie heel erg fijn voor. De spray ruikt net zoals de mousse erg lekker. Naast de lekkere geur maakt de spray mijn haar ook iets stugger, waardoor ik makkelijker volume kan creëren.

Get the volume powder
Dit product was echt leuk om te testen. Ik verwachte er niet veel van, tja het is gewoon los poeder. Maar het effect: wauw. Dit product zorgt voor extreem volume in je haar. Je hebt maar een klein beetje poeder nodig voor volume. Je schud het potje, schud een beetje poeder in je haar en kneed dit in. Hierdoor wordt je haar lekker stug en kun je volume creëren. Ik gebruik dit product niet iedere dag, maar als ik meer volume wil, pak ik hem weer. Iedere keer weer ben ik verbaasd over het resultaat.

Alle drie de producten vind ik echt heel erg fijn. De mousse uit deze collectie ruikt onwijs lekker, plakt niet en geeft mijn haar volume. De get the volume mousse kost 4,99. De make it shine spray gebruik ik als heat protector en hiervoor werkt ie erg fijn. Deze spray kost 4,99. Last but not least het volume poeder. Dit poeder zorgt voor lekker veel volume in je haar, echt een fijn product. Get the volume powder kost ook 4,99. Andrélon is te koop bij verschillende drogisterijen.

Wat vind jij van de pink collection?

xxx Teddy

 

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog