Bergman sensitivity SOS balm

Soms ontdek je een geweldig product, gewoon per ongeluk. Dat is wat mij laatst gebeurde. Ik kreeg een tasje met allerlei testertjes en dit product zat er ook bij. Ik heb het over de sensitivity SOS balm van Bergman. Ik had nog nooit van het merk gehoord en besloot het gewoon eens te proberen.

De balsem zit in een kleine tube van 30 ml. Verder niets bijzonders, gewoon een witte tube met de naam erop en hoe je het product moet gebruiken. De balsem zit in een knijptube, iets wat ik altijd erg prettig vind. Dit is veel hygiënischer vergeleken met een potje.

Deze SOS balm zou voor heel wat dingen gebruikt kunnen worden. Zo zou dit product geweldig helpen tegen een droge huid, brandwonden, schaafwonden en droge lippen. De Balm kalmeert de huid, maar dat niet alleen hij verzacht en hersteld deze ook. De balsem zou ook gebruikt kunnen worden bij huidproblemen en eczeem.

Dit klinkt echt als een wondermiddeltje. Het enige wat je hoeft te doen is een klein beetje van de balsem aanbrengen en inmasseren. Dit is al meer dan genoeg voor de meeste plekjes.

Ik heb wel eens last van wat drogere plekjes in mijn gezicht. Zo droog dat ik dan ook echt last heb van velletjes. Dit geeft echt geen mooi effect als ik foundation en poeder gebruik. Ik besloot deze balsem voor het slapengaan een beetje op mijn droge plekjes te smeren. Ik verwachtte er niet veel van, maar het kon geen kwaad om dit product een kans te geven.

De volgende ochtend werd ik wakker en op de ingesmeerde plekjes was geen enkel velletje te bekennen. Mijn huid was helemaal opgeknapt door dit spul!

Brandwonden, schaafwonden, huidproblemen en eczeem heb ik niet, dus daarop kon ik dit product niet testen. Wel heb ik de balsem ook op mijn lippen gesmeerd en gekeken wat dat voor effect had. Mijn lippen zijn eigenlijk alleen heel erg droog als het echt heel erg koud is buiten. Nu dus nog niet. Gelukkig is dit product ook heerlijk voor niet-droge lippen. Mijn lippen worden heerlijk zacht van dit product. De balsem laat wel een beetje een vettig laagje achter op mijn lippen, maar dat trekt vanzelf in.

Dit product is echt een ontdekking. Ik ga dit product zeker weer gebruiken als ik last heb van droge plekjes. Hiervoor werkt het echt goed. Het enige nadeel van dit product vind ik de prijs. De sensitivity SOS balm van Bergman kost namelijk 19,95 voor 30 ml. Dat vind ik best prijzig voor zo’n kleine tube.

Heb jij wel eens een geweldig product per ongeluk ontdekt?

xxx Teddy

 

 

 

21 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog