Barry M dazzle dust

In mijn prettybox van augustus kreeg ik in plaats van een oogschaduw, losse glitters. Toen ik dat in een artikel plaatste, reageerde prettybox hierop dat ze mij het goede product op zouden sturen. Wat een goede service prettybox, dankjewel! Ik heb het goede product ontvangen en wil deze vandaag graag aan je laten zien. Kijk je mee naar de dazzle dust by Barry M?

De dazzle dust van Barry M is een losse oogschaduw met een hoog kleurgehalte. De poeder kan zowel droog als nat aangebracht worden. Vaak zijn losse poeders goed gepigmenteerd, maar wel wat lastiger om mee te werken. Je hebt sneller last van fall out, de oogschaduw valt dan als het ware onder je ogen.

De verpakking is erg basic, maar wel lekker praktisch. Het is gewoon een glazen potje met een zwarte deksel. Wel had ik verwacht dat er een gaasje of een plasticje met gaatjes voor de opening zou zitten, zodat het poeder niet alle kanten op kan vliegen. Dit is niet zo, de opening is gewoon een groot gat. Op de foto zie je al hoe fel de kleur is, wauw!

Van prettybox heb ik een felroze kleur gekregen met een koele ondertoon. Ik kan geen naam vinden, maar wel het nummer: 85. Een geweldige kleur, maar voor op mijn ogen best heftig. Hierboven kun je de swatch zien. Het is echt een hele mooie kleur, met goede pigmentatie. Ik vond het stiekem ook een geweldige kleur voor een lipstick!

Ik heb ook een look gemaakt met deze dazzle dust. Het was even nadenken, want felroze oogschaduw is niet iets wat ik iedere dag gebruik. Ik heb het dan ook een beetje natuurlijk proberen te houden, omdat ik zelf gewoon niet zo van het felle ben. Ik draag het liefst bruintinten, maar felroze vind ik wel erg leuk om een keer te proberen.

De dazzle dust heb ik in mijn crease aangebracht. Op mijn bewegend ooglid heb ik twee kleuren gebruikt. In het midden heb ik de gouden kleur uit het brownluxe palette van MAC gebruikt. iedere andere gouden kleur is hiervoor geschikt. Dit geldt ook voor de lichtste kleur aan de linkerkant naar mijn binnenste ooghoek toe. Hiervoor heb ik de crème kleur uit het bronwluxe palette gebruikt, maar iedere andere crème kleur kan ook. Daarna heb ik een lijntje met een zwarte eyeliner stift gezet, met een hele kleine wing naar buiten. De mascara die ik heb gebruikt is the colossal volum’ express van Maybelline.

Ik ben blij verrast door dit product. De pigmentatie is super en de kleur is ook nog eens heel gaaf. Barry M is te koop bij verschillende webshops. Volgens prettybox kost deze dazzle dust 4,99. Niet heel erg budget, maar ook niet erg duur als je bedenkt dat je een eeuwigheid met zo’n potje kan doen.

Hoe zou jij zo’n felroze kleur combineren?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog