A tag day – Seven sins beauty blogger style

De seven sins beauty blogger style tag zag ik al voorbijkomen op verschillende blogs. Wat een leuke tag is dit! Toen ik door Kim getagd werd, twijfelde ik dan ook geen moment. Deze tag zou ik zeker overnemen! Benieuwd naar mijn seven sins?

 Lust
Welk item staat hoog op je verlanglijstje?
Sowieso het chocolate bar palette van Too Faced, wat een geweldig palette lijkt me dit! Ik lees er steeds meer reviews van en dat zorgt ervoor dat ik het palette alleen maar meer wil hebben.

gulzigheid
Welk merk komt het meeste voor in je stash?
Ik heb even moeten kijken, maar ik denk dat het Essence is. Hoewel MAC ook erg dicht in de buurt komt.

Hebzucht
Wat is je duurste item uit je stash?
Als ik alleen naar make-up kijk is dat mijn Naked 2 palette. Deze heb ik gekocht bij Sephora net voordat ie weg ging uit Nederland. Ik kocht er ook eentje voor een vriendin van me, waardoor ik er flink wat korting op kreeg. Als ik kijk naar alles, dan is dat mijn Miss dior parfum. Een pareltje, maar o zo duur.

Luiheid
Welk product durf je te vergeten door luiheid?
Ik denk highlighter. Ik vergeet het al ontzettend vaak bij ooglooks, en ook op mijn gezicht vergeet ik het vaak. Ik vind het wel erg mooi, maar gebruik het gewoon niet iedere dag.

Woede
Met welk product heb je een haat/liefde relatie?
Eyeliner, het liefst gebruik ik het iedere dag, maar ik ben onwijs perfectionistisch. Ik wil dat beide kanten echt hetzelfde zijn en dat lukt echt niet in een minuutje. Daarom gebruik ik heel vaak een donkerbruin of zwart potloodje als lijntje boven mijn wimperrand, geeft ongeveer hetzelfde effect en kost niet zoveel tijd.

Jaloezie
Welk product staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?
Oranje lipstick. Sowieso alles wat oranje is staat me niet, maar ik vind het vaak prachtig bij andere meiden die iets meer een tintje hebben.

Trots
Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?
Foundation. Ik heb gewoon geen perfecte huid en met een likje foundation voel ik mezelf gewoon net iets zekerder en mooier. Een paar jaar geleden ging ik echt de deur niet uit zonder foundation. Gelukkig boeit me dat nu minder, ik ga wel even de deur uit zonder, maar ik draag nog steeds bijna elke dag foundation.

De 7 mensen die ik tag om de seven sins beauty blogger style over te nemen zijn:
Maaike
Maroussia
Marlayne
Cherel
Sylvana
Evelien
Eva

Ik vond dit echt een onwijs leuke tag om te doen, dankjewel Kim! Natuurlijk mag je de tag ook gewoon overnemen als ik je niet tag. Laat het dan even weten in de comments, want ik ben heel erg benieuwd naar jouw antwoorden!

xxx teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog