a tag day – Door beautybloggers gekocht

Vera heeft laatst deze tag helemaal zelf bedacht. Ze haalde hiervoor wat inspiratie bij de Engelstalige beautybloggers vandaan, maar maakte wel haar eigen tag ervan. Ik vond de tag zo leuk dat ik hem besloot over te nemen. Vandaag heb ik dus de “door beautyloggers gekocht” Tag voor je. Ik heb namelijk aardig wat spulletjes gekocht door lovende verhalen van beautybloggers.

1. Door welke beautyblogger heb je het meest gekocht?
Beautygloss was de eerste beautyblogger die ik volgde. Misslipgloss en Vera Camilla volgden snel daarna. Ik denk dat ik toch het meest heb gekocht op aanraden van Mascha en Vera.

2. Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht?
Pfoeh, dat is ech een hele lange tijd geleden. Ik heb even moeten zoeken in mijn stash, maar ik denk dat het twee lipsticks zijn van de nude sensation collectie van catrice uit 2010. Alweer een hele tijd terug!

3. En het laatste?
De Essence express dry drops. Ik had het niet verwacht, maar het is echt een top product!

4. Wat was het duurste product dat je door een beautyblogger hebt gekocht?
Ik denk dat dat mijn naked 2 palette is. Ik heb er heel goed over nagedacht en enorm veel reviews en swatches opgezocht omdat ik het palette toch wel erg duur vond. Ik heb overigens nooit spijt gehad van mijn aankoop en gebruik het palette met veel liefde.

5. Ook wel eens een miskoop gedaan met een door een beautyblogger aangeraden product?
Helaas wel. Veel beautybloggers, zowel Engels talige als Nederlandse bloggers zijn lovend over de Jumbo pencils van NYX. Ik kocht het product vol hoop, maar dit is echt geen product voor mij. Het werkt gewoon niet voor mij. Jammer!

6. Welk gehyped product heb ook jij in je stash?
Ik heb er meerdere. Het naked 2 palette, het w7 in the nude palette, het micellair water van Garnier, baby lips, sleek palettes, de body mists van Victoria’s Secret en de body butters van the body shop. Hypes zijn er vaak niet voor niets en ik vind het dan ook niet gek dat ik het stuk voor stuk hele fijne producten vind.

7.Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft wel wat enthousiaster mogen zijn/meer over mogen schrijven?
Deze vraag vond ik best lastig. Ik denk over de gentle eye make-up remover van Douglas. Hier heb ik nog heel erg weinig over gelezen en ik ben zelf helemaal fan van dit spul.

8. Wat is de beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?
Ik heb veel aankopen gedaan door beautybloggers waar ik ontzettend blij mee ben, maar als ik echt moet kiezen: De body butters van the body shop. Deze butters zijn echt onwijs fijn. Ik gebruik ze vaak en heb nooit spijt gehad van mijn aankoop. Ik heb het ook niet bij één variant gelaten…

Wat is jou beste aankoop die je door een beautyblogger hebt gedaan?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog