Moody monday #24

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. Gelukkig is het nu vakantie, maar de kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 24 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

May beauty blog – wat je moet weten over de verschillende poeders
Ik gebruik iedere dag poeder. Ook weet ik dat er enorm veel verschil zit in poeders, maar toch had ik mezelf er nog niet in verdiept. Tot ik dit interessante artikel tegenkwam van May. Hierin legt ze uit welke soorten poeder er zijn en legt uit wat ze doen. Echt handig!

Last days of spring – zomer in Utrecht: hét lijstje
Ik woon nu al bijna een jaartje met veel plezier in Utrecht. Met het warme weer zit ik graag bij mijn ouders thuis, omdat ik in Utrecht geen tuin heb. Ook vind ik het niet vervelend dat ik niet iedere dag hoef te koken. Maar in de zomer mis ik de bruisende stad toch wel een beetje. Daarom ga ik ook regelmatig een dagje (of een paar) richting de stad. Laatst kwam ik dit lijstje tegen van Marlous. Een paar hotspots kende ik al, maar anderen ook niet. Die ga ik zeker van mijn lijstje afstrepen deze zomer! Dus, als je wel eens in Utrecht bent, heb je misschien wat aan dit lijstje.

Bellesqa – zo wordt lipstick dus gemaakt
Altijd al willen weten hoe lipstick gemaakt wordt? Ik wel! Waarom ik het nooit eerder opgezocht heb, weet ik eigenlijk niet. Maar toen ik dit filmpje tegenkwam, moest ik hem gewoon kijken. Nu ben ik benieuwd naar hoe alle andere make-up producten gemaakt worden…

The pink perfectionist – mijn favoriete youtubers voor reviews
Misschien ligt dit voor de hand, maar ik ben echt een blog-meisje. Ik lees vooral reviews. Ik kijk ook regelmatig YouTube filmpjes, maar blogposts lees ik meer. Ik merk dat ik het daarom soms ook lastig vind waar ik moet kijken op YouTube. Het is immers zo’n groot platform! Laatst kwam ik dit handige artikel van Amy tegen met haar favoriete youtubers voor reviews. Die ga ik eens even bekijken!

Ga jij wel eens naar Utrecht?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog