Favorieten juli 2016

Hoewel juli voor mij een complete vakantiemaand was (ik had namelijk geen herkansing, woohoo!), was het ook de maand waarin veel mensen nog de laatste loodjes moesten. Nu heeft iedereen vakantie en is het genieten en uitrusten geblazen. Yeah! Vandaag is het alweer de laatste dag van juli en dat betekent dat het tijd is voor mijn favorieten. Vandaag wil ik je mijn favorieten van de afgelopen maand laten zien. Ik heb namelijk echt een aantal pareltjes ontdekt. Benieuwd?

Deze maand ontdekte ik een hele fijne poeder van Catrice. Voorheen gebruikte ik altijd de all about matt! compact powder van Essence. Nu besloot ik de transparante variant van Catrice eens te proberen. De prime and fine mattifying powder werkt erg fijn en ik weet zeker dat ik deze opnieuw koop wanneer hij op is.

Mijn twee grootste ontdekkingen deze maand zijn toch wel het highlighting palette van Sleek en de Hoola bronzer van Benefit. Beide producten stonden al een tijdje op mijn wishlist en nu heb ik ze! Het highlighter palette van Sleek is gewoon onbeschrijflijk mooi. De highlighters in het palette zijn alleen al prachtig om naar te kijken. Sinds ik het palette heb, heb ik hem vrijwel iedere dag gebruikt. Hetzelfde geldt voor Hoola. Toen ik deze binnen kreeg, was ik enorm blij. Ik kocht een mini variant voor maar 15,- en sindsdien ben ik fan. Wat een fijne bronzer is dit toch!

In duitsland kocht ik deze schattige fles splashy melon shower foam van Bilou. Dit doucheschuim ruikt echt naar zoete watermeloen en is erg fijn in gebruik. Nog twee producten die ik onder de douche gebruik: de shampoo en conditioner uit de extraordinary clay lijn van L’oréal. Deze twee producten ruiken enorm lekker en werken goed. Mijn haar voelt zacht aan en ziet er fris uit als ik deze combinatie gebruik.

Het gemineraliseerd thermaal bronwater van Vichy is in korte tijd tot mijn favorieten gaan behoren. Deze spray werkt heerlijk verkoelend. Ik gebruik hem zelf om mijn make-up mee te fixeren en hier werkt hij heel fijn voor. Dit product fixeert mijn make-up én verzorgt mijn huid.

Als laatste zijn er nog twee lipproducten die tot mijn favorieten zijn gaan behoren. Hoewel ik het niet verwacht had, aangezien ik lipstick palettes vaak niet zo fijn vind werken, vind ik het lip4 lipstick palette van Sleek enorm fijn. Ook de velvet stick in peony star van Essence vind ik een prachtig kleurtje voor op mijn lippen. Beide heb ik afgelopen maand dan ook met plezier gedragen.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog