Vichy – Gemineraliseerd thermaal bronwater

Sinds een tijdje gebruik ik fixing sprays om mijn make-up te fixeren. Hierdoor blijft mijn make-up langer zitten én is het poederige effect weg waardoor mijn make-up er natuurlijker uitziet. Hoewel ik in de winter soms op zie tegen dit koude spul, vind ik het in de zomer heerlijk. Soms spray ik dan meer dan normaal, omdat het zo lekker verkoelend is. Ik heb al een aantal fixing sprays geprobeerd en laatst probeerde ik een voor mij nog onbekende: het gemineraliseerd thermaal bronwater van Vichy. Het leuke van dit product is, is dat het niet alleen een fixing spray is, maar ook een verzorgend product. Vandaag laat ik deze aan je zien. Benieuwd?

Het product ziet er vrij simpel uit. De fles is wit met blauwe details. Bovenin is het logo van Vichy groot afgebeeld. Het is een aardig grote fles in vergelijking tot mijn andere fixing sprays. De fles is namelijk net zo groot als een deodorant fles. Dat komt waarschijnlijk doordat het product niet alleen een fixing spray is, maar ook een verzorgingsproduct.

Volgens Vichy is het gemineraliseerd thermaal bronwater een beauty water dat de huid prettig aan laat voelen. Het water is rijk aan mineralen. Hierdoor verfrist het de huid, kalmeert het huidirritatie en biedt het bescherming. De verstuiver kan gebruikt worden om na het reinigen op te sprayen, maar ook om make-up te perfectioneren of om de huid door de dag heen te verfrissen. Het product zou daarnaast fijn zijn wanneer je huid droog aanvoelt door bijvoorbeeld de airco. Het product kalmeert, versterkt en helpt de huid te herstellen. Klinkt erg goed!

Vichy lanceerde de #YouMakeMeStronger campagne om iedereen bekend te maken met de kracht van het gemineraliseerd thermaal bronwater wat in hun producten verwerkt zit. Ben je benieuwd naar hoe dit product gemaakt wordt? Check dan even dit korte filmpje.

Het product werkt fijn. Er komt een hele zachte, fijne mist uit, waardoor mijn gezicht niet gelijk doorweekt is, maar alleen een beetje vochtig is. Dat vind ik zelf een groot pluspunt. Zowel na het reinigen van mijn gezicht is dit prettig, als voor het fixeren van mijn make-up. Zo loopt je make-up namelijk niet uit. Als afsluiting van mijn reinigingsritueel werkt hij ook prettig. Mijn huid voelt zacht aan en en het product werkt verkoelend. De spray is dus lekker koel. Dit is te danken aan de koele fles waarin het product zit.

Hoewel ik het product een paar keer heb gebruikt tijdens mijn reinigingsritueel, gebruik ik hem zelf het liefst om mijn make-up te fixeren of voor verfrissing door de dag heen. Vooral met het warme weer is het heerlijk om een paar keer te sprayen, ook al draag ik geen make-up. Als fixing spray werkt hij erg fijn. Mijn make-up ziet er natuurlijker uit en blijft goed zitten. Ook wanneer ik tussendoor spray, heeft dit geen nadelig effect op mijn make-up. Ik vind het erg fijn dat dit product ook verzorgende bestanddelen bevat. Hierdoor is het niet puur een fixing product, maar is hij ook zacht en verzorgend voor mijn huid.

Ik ben enorm tevreden over het gemineraliseerd thermaal bronwater van Vichy. Het product ziet er misschien een beetje simpel uit, maar dat past wel bij de rustige uitstraling van Vichy. Het product zelf is zeker niet simpel. Dit product kun je namelijk gebruiken als verzorging voor je huid en als fixing spray. Ikzelf gebruik hem het liefst als fixing spray. Hier werkt hij erg fijn voor. Een groot pluspunt vind ik dat het product zowel je make-up fixeert als de huid verzorgt. Vichy is verkrijgbaar bij apotheken en online. Online ligt de prijs van dit product rond de 7/8 euro.

Zou jij graag een fixing spray gebruiken die tegelijkertijd de huid verzorgt?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog