Stash flash – bronzer

Mijn lipsticks en blushes waren al aan de beurt, dus vandaag is het tijd voor mijn bronzers. Deze zomer laat ik je per week een deel van mijn collectie zien. Een soort stash flash. Bronzer draag ik nog niet zo heel erg lang. Wel draag ik het, sinds ik bronzer ontdekte, standaard bij mijn make-up look. Bronzer geeft mijn gezicht wat meer vorm en dat maakt mijn look compleet. Ik heb niet heel veel bronzers, maar toch wil ik ze vandaag aan je laten zien. Benieuwd?

Hema – Jip & Janneke bronzer    |   NYX – Taupe

Essence – the glow must go on   |   Benefit – Hoola   |   W7 – Honolulu

Kiko – beauty coral   |   P2 – perfect cheeks   |   Sleek – Fair

Hierboven zie je alle bronzers die ik tot nu toe heb. Ook zie je als laatste drie palettes waar zowel blush, bronzer en highlighter inzitten. Als de naam van de bronzer roze gekleurd is, kun je er op klikken om naar de review en swatches te gaan. Zoals je kunt zien heb ik bijna al mijn bronzers laten zien op A Beauty Day.

Vergeleken met mijn andere beauty producten, heb ik geen hele grote bronzer collectie. Bronzer is namelijk een product wat ik nog niet zo lang draag. Ook is het met mijn lichte huid een lastig product. Vaak zijn bronzers namelijk te donker en te warm voor mij. Ben je op zoek naar een blush voor een lichte huid? Dan raad ik persoonlijk Hoola aan. Ook de bronzer uit het Sleek palette is heel fijn. Taupe is ook een hele grote favoriet van me, maar volgens mij is die niet meer gemakkelijk verkrijgbaar.

Ik wil niet opscheppen met mijn collectie, maar hem gewoon laten zien omdat ik dat zelf altijd erg leuk vind om bij anderen te zien. Ook wil ik er nog even bij zeggen dat niet alle bronzers die je hier ziet nog verkrijgbaar zijn. Er zitten wat oudere bronzers bij, bronzers die ik in het buitenland kocht, maar ook bronzers die uit limited edities komen.

Heb jij een grote bronzer collectie?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog