Kiko – All Stars face palette

Een tijdje geleden was er een actie bij Kiko: 3 + 3 gratis. Die actie kon ik natuurlijk niet negeren. Ik vind Kiko namelijk een fijn merk met een fijne prijs. Ik ging samen met een vriendin naar de winkel en koos wat producten uit. Zij raadde me het All Stars Face palette aan, omdat ze deze zelf ook had. Ik werd nieuwsgierig en besloot haar advies te volgen. Vandaag wil ik je dit palette laten zien. Benieuwd?

Ik vind de verpakking er erg leuk uitzien. Het palette zit in een kartonnen doosje met paarse accenten. Het palette zelf heeft een paar van deze paarse accenten, maar het overgrote deel van het palette is knalrood. Ik vind de combinatie er leuk uitzien. Ook vind ik het leuk dat het palette zo’n campus uitstraling heeft en hierdoor perfect past bij de campus idol collectie waar dit palette toe behoort.

Volgens Kiko is dit een praktisch palette met een bronzer, highlighter en blush om het gezicht vorm te geven en te laten stralen. De bronzer heeft een matte finish, waardoor deze perfect is voor contouring. De blush heeft een lichte satijnglans, waardoor je een gezonde uitstraling krijgt. Hij is gepigmenteerd waardoor hij gemakkelijk aangebracht kan worden. De highlighter benadrukt de;en van het gezicht. De zachte finish geeft het gezicht een fris en natuurlijk effect. Het All Stars Face palette is perfect voor op reis omdat het alle producten bevat die nodig zijn voor een stralende basis.

Het palette is oorspronkelijk verkrijgbaar in twee kleuren. In het filiaal waar ik was, hadden ze nog maar één kleur. Dat was toevallig ook de kleur die ik graag wilde, dus dat kwam goed uit. Ik heb de kleur 02 Beauty Coral. Deze kleur bevat een bronzer die niet heel warm is, een highlighter met een gouden glans en een koraal/roze blush.

Hierboven zie je de swatch van de drie producten. Links zie je de bronzer, in het midden de highlighter en helemaal rechts de blush uit het palette. Zoals je kunt zien zijn de producten goed gepigmenteerd, maar toch subtiel. De tinten zijn natuurlijk en dat is voor mijn lichte huid enorm prettig. Hierdoor is het niet gelijk te veel als ik wat van deze producten aanbreng.

Hierboven zie je de combinatie van de drie producten op mijn gezicht. Het was lastig om alle drie de producten even goed vast te leggen, maar dit is hoe de combinatie er ongeveer uitziet. De producten geven een natuurlijk effect. Het fijne aan dit palette is dat je de producten ook goed op kunt bouwen. Hierboven heb ik ze aangebracht zoals ik normaal zou doen, maar voor en feestje kun je de kleuren sterker aanzetten door ze op te bouwen.

Ik vind het All Stars Face palette van Kiko erg mooi. Het palette ziet er leuk uit, de tinten in het palette zijn mooi, gepigmenteerd én passen bij mijn lichte huid. Het palette kost 14,90 en hoort bij de campus idol collectie van Kiko. Aangezien deze collectie van een tijdje terug is, kan het zijn dat het palette niet overal meer even makkelijk verkrijgbaar is.

Wat vind jij van zo’n palette?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog