What’s in my party bag

Sinds ik in Utrecht woon, kan ik vaker met mijn vriendinnen stappen. Dit deed ik van tevoren ook echt wel, maar dat was altijd een hele onderneming. Dan moest ik een slaapplek regelen, spullen meesjouwen en de volgende dag weer brak terug in de trein. Niet heel erg handig. Stappen terwijl je op kamers woont is veel makkelijker. Tijdens het stappen neem ik altijd wat (voor mij) essentiële dingen mee in mijn party bag. Vandaag wil ik je laten zien welk tasje ik hiervoor gebruik en wat ik daar dan allemaal in prop. Benieuwd?

Ik neem vrijwel altijd hetzelfde tasje mee tijdens het stappen omdat deze gewoon heel erg handig is. Ook past ie vrijwel bij iedere outfit. Het is dit bruine tasje van de Primark. Hij kostte me destijds 5 euro en hij gaat al een aantal jaartjes mee. Dat begin je ook wel een beetje te zien, maar als je je bedenkt wat ie allemaal al doorstaan heeft, ziet het tasje er echt nog goed uit.

Het fijne aan dit tasje is dat hij meerdere vakjes heeft. Zo heeft het tasje eigenlijk drie vakjes met een rits én een flap met magneetsluiting aan de voorkant. Het tasje heeft een groot vakje en in dit vakje zit nog een heel klein vakje met een ritsje. Ook heeft ie een kleiner vakje aan de voorkant. In dit kleine voorvak doe ik altijd mijn mobiel. Die past hier precies in. Meer past er dan ook niet bij. In het grotere vakje gaat dan de rest van mijn spullen.

Zodra ik mijn tasje in ga pakken, pak ik als eerste mijn belangrijkste spullen. Mijn glitter portemonnee met pasjes en wat contant geld mag niet ontbreken. Ook mijn OV mapje neem ik altijd mee, want hier zit ook mijn studentenkaart in. Deze heb ik soms nodig om ergens binnen te komen. Mijn sleutels kunnen ook niet ontbreken. Links zie je mijn sleutelbosje van mijn studentenhuis en rechts die van mijn fiets. Ik heb ze express aan twee aparte bossen zitten, zodat de kans minder groot is dat ik ze allebei tegelijk kwijt raak.

Naast de belangrijkste spullen neem ik ook altijd wat extra dingen mee. Zo heb ik vaak een pakje zakdoekjes mee. Gewoon omdat dit heel handig en multifunctioneel is. Als ik geknoeid heb, mijn make-up uitgelopen is of als ik mijn handen niet kan drogen na een wc bezoekje, ben ik blij dat ze in mijn tas zitten. In mijn tas zit standaard een tampon. Just because you never know en het is ook handig voor als een vriendin er ineens eentje nodig blijkt te hebben.

In mijn tasje zit ook altijd dit ronde doosje met oordopjes. Je ziet ze hier bijna niet, omdat zowel het doosje als de oordopjes zelf doorzichtig zijn. Deze oordopjes draag ik de laatste tijd vrijwel altijd tijdens het uitgaan omdat de muziek vaak gewoon te hard staat bij uitgaansgelegenheden. Hierdoor loop je veel sneller een gehoorbeschadiging op dan je denkt. Als je wel eens uitgaat, is de kans groot dat je wel eens een piep in je oor hebt gehad toen je thuis kwam. Voor één keertje hoeft dit niet schadelijk te zijn, maar als dit vaker voorkomt kan die piep in het ergste geval blijvend zijn en zit je er de rest van je leven aan vast.

Ik blijf natuurlijk ook een beauty liefhebber, dus ik heb altijd wat beauty items in mijn tas zitten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik tijdens het stappen nooit zin heb om een complete touch up te doen. Daaromheen ik nooit een heel make-up tasje mee. Dat doe ik alleen als ik echt een speciaal feest heb. Wel heb ik altijd een elastiekje mee, een mini deodorant en de lipstick die ik die avond draag. Lipstick is namelijk wel zo’n product wat ik bijwerk tijdens het uitgaan. Dat is namelijk zo gedaan.

Welke items zitten er allemaal in jouw party bag?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog